X
 
 

Отиде си Буги Барабата

17634 21
Отиде си Буги Барабата
Снимка: Getty Images/Guliver
На 58-годишна възраст почина музикантът Марио Събев, известен като Буги Барабата.

Буги Барабата, основателят на "Бараби Блус Бенд", легендарен водещ на шоуто „Буги Тайм“ по Z-Rock, съавтор на вечното „Няма бира“, написал чудесната песен на Георги Минчев „Равносметка“, си отиде от този свят тази нощ, съобщи скръбната вест радио Z-Rock.

Почина любим актьор от сериала "Алф"

Актьорът Макс Райт, известен с ролята на патриархалния баща Уили Танер в комедията „Алф“, почина на 75 години, съобщава Вър...

"Буги, никога няма да те забравим! Почивай в мир!", написаха от Z-Rock в социалната мрежа.

Известният български блус музикант е роден на 24 декември 1960. Активната му музикална кариера започва през 1993 година. От тогава Буги Барабата е част от рок живота на столицата, участва в редица рок фестивали в цялата страна.

Автор е на всичките песни в шестте албума на „Бараби Блус Бенд“: „Песни от гаража“, „Лоши времена“, „Срещу вятъра“, „18 карата кал“, „Без право на обжалване“ и „Бесните кучета на блуса“. Съавтор на хита на Васко Кръпката – „Няма бира“. За Георги Минчев е написал песента „Равносметка“.

Поклон пред паметта му!

Actualno.com

Етикети:

 • Октомври 10 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  СМЪРТ ЗА евроАтлантизма. СМЪРТ ЗА щатският ИИМПЕРИАЛИЗЪМ. СВОБОДА ЗА НАРОДА/ДИТЕ . ВЪН НПО И ВРАЖДЕБНИТЕ МИГРАНТИ. ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИР СТОМАНА. С ДРУГАРСКИ ПОЗДРАВ....
 • Мартин 10.1 Мартин преди 7 месеца Профил на трол?
  Пийте си хапчетата, колега.
  : 1 !
 • Октомври 9 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  Всички дето сте соросоиди , предатели и Врагове на Народа , вие можете да се отречете от BABYLON И ДА ПРЕМИНЕТЕ НА ПРАВИЛНИ НАРОДО/ОТГОВОРНИ И ПРОГРЕСИВНИ ПОЗИЦИИ. Това б*клука буги барабата НЕ ГО НАПРАВИ и си отиде като Враг.
 • Почивай в мир, Бараба! 8 Почивай в мир, Бараба! преди 7 месеца Профил на трол?
  Паметта за теб ще е жива поне докато рушнем МОЧА и се освободим от 'освобадителите'
 • Октомври 8.1 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  Отиде си един соросоид като теб. Съучастник на Враговете на Народа . По принцип за предателят няма милост , няма прошка и смърта е най добрата награда.
  : 11 !
 • 666 7 666 преди 7 месеца Профил на трол?
  Вече над 12 години всяка сутрин стигах до работа с неговото предаване. Когато тръгвах рано на път, в командировка или на почивка, пак беше с Буги-тайм. Над 12 години съм узурпирал колонките в стаята в офиса и там се слуша само z-rock. Някои колеги в началото не бяха съгласни, после свикнаха, а сега в крайна сметка никой не започва да работи преди да си чуе бугоскопа. Не знам как ще е от утре натат виж още ›› ък, но със сигурност няма да е същото. Почивай в мир, Бараба!
 • Октомври 7.1 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  666 числото на сорос и евроАтлантизма. Има лек и той е НАРОДЕН ФРОНТ И ПАСТИР СТОМНА. По принцип за предателят няма милост , няма пощада и смърта е награда.
  : 11 !
 • блус..нека да е блус...но без кръпки и бараби 6 блус..нека да е блус...но без кръпки и бараби преди 7 месеца Профил на трол?
  Баси мамата, нали не го е застрелял някой слушател?Бог да го прости! Дрогата и алкохолът не прощават!
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Гледал съм го през 90те на живо в някакъв бар на Витошка, заедно с Кръпката. Естествено аз не бях там заради музиката, а заради наливната leffe. Не е нещо изключително като музикант, но създаваше настроение.
  : 9 !
 • Анонимен 6.2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Гледал съм го през 90те на живо в някакъв бар на Витошка, заедно с Кръпката. Естествено аз не бях там заради музиката, а заради наливната leffe. Не е нещо изключително като музикант, но създаваше настроение.
  : 9 !
 • блус..нека да е блус...но без кръпки и бараби 5 блус..нека да е блус...но без кръпки и бараби преди 7 месеца Профил на трол?
  Баси мамата, нали не го е застрелял някой слушател?Бог да го прости! Дрогата и алкохолът не прощават!
 • Октомври 4 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  И ако към онези години да предположим , че буги барабата и всичките му подобни не са знаели и те какво ни очаква , макар и за наблюдателните хора още и към 1993 им БЕШЕ ЯСНО какво ни очаква. Обаче в последващите години нито той , нито който и да е било от тези митингаджииски певачи/ки не излезна пред Народа и да се извини . Да поиска прошка , че несъзнателно е подвеждал и заблуждавал и да се скрие виж още ›› някъде.
 • Октомври 4.1 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  Със сигурност един по голям мизерник като васко кръпката днес гравитира около някое нпо. С онази *тр*пка евгени дайнов е в някакъв комитет за Републиката / ?/. Е , браво бе смешко /2/. е. дайнов пък какъв червен родов Дегенерат Е. Ясни сте ?
  : 11 !
 • песнитебунтовнинеумират 3 песнитебунтовнинеумират преди 7 месеца Профил на трол?
  От първите гласове на Промяната. Голям! Светла му памет!
 • Октомври 3.1 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  Ама каква промяна ? Един от първите гласове на голямата Кражба , Измама и Народно предателство. Е , един б*клук от вас ни напусна. Идеално , време е всички ви.
  : 18 !
 • R.I.P. 2 R.I.P. преди 7 месеца Профил на трол?
  Една от песните му е за Червената Армия „освободителка”, струва си да се изгледа:youtube.com/watch?v=dA_otPH1RuY
 • Почивай в мир, Буги 2.1 Почивай в мир, Буги преди 7 месеца Профил на трол?
  Бараби Блус Бенд специално за Червената армия - 'нахлуват в некоя държава и почват да я освобождават' - Барабата винаги ни е разсмивал - да пропомня и едно негово много старо "Защо" :youtube.com/watch?v=bdxSI7xGyPE
  : 15 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Леко с пяната..Оплю дивана на чиче Сорос...!.
  : 14 !
 • Анонимен 2.3 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Леко с пяната..Оплю дивана на чиче Сорос...!.
  : 11 !
 • Анонимен 2.4 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Един негов виц за изпроводяк: Вървим с едно маце и пръскаме сексапил. Тя е секси, аз съм пил.
  : 9 !
 • Октомври 1 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  буги барабата беше проводник на Вредни Западни влияния , съдействайки на Кликата 1989 да ограби НАРОДА/Член*5/ , да му усложни Живота и да го Предаде на Наднационални вавилонски структури. той пропряваше пътя на щатският Империализъм , а и от там и на турско/османско*ислямисткият такъв и това го превръща във Съучастник на Враговете на Народа. И сигурно си отиде и като Враг. В следствие един Враг н виж още ›› а Народа по малко. Това е положението.
Нагоре
Последно в Актуално