Персонал изпотроши заведение в Благоевград след прощален купон

18159
Персонал изпотроши заведение в Благоевград  след прощален купон
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Персонал изпотроши заведение в Благоевград  след прощален купон, съобщи 24 часа.

Култово благоевградско заведение осъмна в руини, изпотрошено след луд купон не на разгорещени клиенти, а на персонала си. То сменя собственика си и персоналът решил да купонясва за последно.

Отличиха бизнесмен, спасил четирима младежи в катастрофа

Медал за проявяване на героизъм и саможертва при спасяването на четирима младежи, паднали с автомобил в река Бистрица, бе връчен на б...

Окаченият таван бил буквално разкачен, а плоскостите се търкаляли на парчета по пода. Конструкции били увиснали, тонколони и друго обзавеждане - разбити.

 „Картината приличаше на действащ бейрутски бар след израелски обстрел. Оставих ги за последно да се налудуват, но нямах представа, че ще се увлекат чак толкова“, обясни вече бившият собственик на бара Красимир Роячки.

 „Имаше търг, обявен от Министерството на културата, за помещението, което се води към театъра, при наддаването наемът скочи до 4000 лв. на месец и аз се отказах. Досега плащах 2500 лв., но последните години заради кризата пак ми бе трудно да се оправям. Новата цена е просто немислима, който може да си я позволи, да заповяда“, каза  още Роячки.

"Точно 7 години стопанисвах бара, превърнах го в запазена марка за града и много благоевградчани придобиха навик и го посещават редовно, ако за нещо съжалявам, е за това. Иначе при сегашните икономически условия, в тази фалирала държава, не съжалявам, че напускам обекта. Допреди три-четири години средно един клиент оставяше по 20 лв., сега по 5-6 лв., а имам персонал от 12 души, няма как да плащам новия наем, затова ще се пренесем в по-малко помещение в центъра и ще запазим марката на бар. Отваряме врати до месец, сега работим по интериора, а сегашното обзавеждане си е мое, така че щетите са си изцяло за моя сметка. Получих помещението абсолютно голо, от тавана имаше сталактити по един метър и течове, всичко оправих с мои средства",сподели бившият собственик.

Наръгаха мъж пред дискотека в Благоевград

Млад мъж бе прободен тази сутрин с нож в Благоевград, няма опасност за живота му, предаде БГНЕС. Произшествието станало към 5,30 часа ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com