Пет продукта „Брей!“ спечелиха отличия в „Продукт на годината“

2230
Пет продукта „Брей!“ спечелиха отличия в „Продукт на годината“
Снимка: Кауфланд

Kaufland България спечели пет награди в тазгодишното издание на международния конкурс за иновации в продукти и услуги „Продукт на годината". Търговската верига беше отличена в категориите „Точени кори“, „Колбаси и деликатеси“, „Кисели млека“, „Бози“ и „Лютеници“ за продукти от собствената национална линия „Брей!“.

Категорични победители в съответните категории са краве киселото мляко „Брей!“, точени кори и боза, емблематичния горнооряховски суджук и традиционният за страната ни продукт - лютеница класик едросмляна.

Победителите във всяка една категория се определят чрез национално представително изследване на независимата изследователска компания Nielsen International, което се провежда сред 2000 потребители или потенциални потребители за всяка категория. Целта  е да се определят привлекателността, възприемането на иновацията и склонността към купуване на дадения продукт. В категориите, в които участват бързооборотни стоки и услуги, продуктите се подлагат и на продуктов тестинг с до 200 потенциални потребители на участващия продукт.

Конкурсът се организира за пета поредна година, а продуктите, които могат да участват в него трябва да демонстрират иновации, свързани с функция, дизайн, опаковка, състав и други. Победителят във всяка категория получава ексклузивно лиценза на наградата и възможността да използва разпознаваемото червено лого „Продукт на годината“.

Марката "Брей" беше представена в средата на 2020 г. и за по-малко от година успя да се утвърди сред българските потребители, постигайки 87% разпознаваемост на бранда. Разнообразният асортимент на „Брей!“ включва близо 100 продукта от родни производители в ключови за българския потребител стокови групи – млечни и месни продукти, основни храни, напитки и други. За формирането на асортимента на "Брей!" Kaufland си партнира с 28 производители, чиято продукция идва от над 15 региона в страната. „Брей!“ е продължение на стремежа на Kaufland да утвърждава продуктите с национален вкус и традиционните за българската трапеза рецепти. По този начин компанията подкрепя произведените у нас стоки и предлага качествени български продукти, които родният потребител цени и търси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com