Революционната добавка MYRKL прави "онези" сутрини по-леки

2444
Революционната добавка MYRKL прави "онези" сутрини по-леки
Снимка: MYRKL

Всеки е имал от „онези“ сутрини. Главоболие, повдигане, подпухване. Съжаление заради онова последно „Наздраве“, от което май нямаше нужда, но смехът, добрата компания, музиката и танците увличат. Капанът на махмурлука със сигурност е неприятно състояние, от което човек с радост би избягал. И, докато надеждите дискомфортът бързо да отшуми доскоро оставаха без отговор, то вече има светлина  в тунела.

Революционната хранителна добавка MYRKL е тук, за да не губите следващия ден след приятно прекарана вечер. Медиците казват, че разграждането на алкохола е индивидуално – на някого и една гореща супа може да му е достатъчна, за да се върне във форма, а други прекарват цял ден на забавени обороти. Хубавата новина е, че MYRKL не прави разлика, а бързо и ефективно разгражда до 70% от алкохола в организма за 60 минути. След като беше разграбена още в първите 24 часа от пускането на пазара във Великобритания, добавката вече е достъпна и в България и може да се сдобиете с нея на www.myrkl.eu.

Това е единствената хранителна добавка в света,  съдържаща AB001™ - първата формула, която ефективно разгражда голяма част от поетия алкохол малко след приема, преди да достигне до черния дроб. Изглежда невероятно, но няма случайности. Активната съставка в MYRKLAB001™е резултат от 30-годишно проучване и усъвършенстване, проведено от DeFaireMedical (DFM), иновативна шведска медицинска компания, фокусирана върху създаването на революционни хранителни добавки.

MYRKL е тук, за да помогне на всички да се будят с усмивка, в добра форма и „онези” сутрини да останат в миналото. Всичко което е нужно за това, е прием на две таблетки преди консумация на алкохол.

MYRKL призовава за отговорна и умерена консумация на алкохол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com