Росен Петров се страхува за живота си, ходи с охрана

34379
Росен Петров се страхува за живота си, ходи с охрана
Снимка: БГНЕС

Ходя с охрана, защото се страхувам за живота си и този на приятелката ми. Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия „Дикоff” Росен Петров.

Росен Петров каза още, че цени приятелството и е лоялен. „Докато не ме прецакат тотално. И тогава избухвам и нямам спирка. В БТВ не ми дадоха собствено предаване, аз бях само водещ и ме използваха политически. Освен това виждах, че ме използват политически. Да речем, „Комиците“ правят турне за БСП, при мен гостува Сергей Станишев. Ама аз не влизам в тая сметка. Искам да съм обективен. Аз имам средства да живея, не съм се продал. Но на мен ми писна само да плямпам“, каза още Петров.

Борисов засегна носа на Росен Петров, той го дава на Комисията по дискриминация

Днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар за носа на Росен Петров. "Знаете ли защо новият вътрешен министър ще бъде най-...

Петров добави, че е виждал Делян Пеевски само по телевизията.

Росен Петров разказа и как убеждавал Бойко Борисов да влезе в политиката. Седели в ресторант в Банкя с Бойко, Цветелина и Слави и той го навивал да се заеме с политика, а Борисов се колебаел дали да не остане в МВР при тогавашния министър Румен Петков. "А той го правеше див и щастлив, действаше го много", каза Петров.

После разказа и как се срещнали в ресторант "Макси", до който Росен живеел, с Бойко и Слави и Борисов предложил да направи партия, а те да го подкрепят. Тогава Слави поставил условие партията да е 50 на 50 - един човек от Бойко, един - от двамата шоумени. Борисов се съгласил като казал, че това е справедливо.

За "България без цензура" обясни, че се финансира от парите, които Бареков е дарил. Той каза, че партията не е лидерска и даде пример - в Пловдив Бареков предложил един за местен лидер, а залата избрала друг.

Бареков написа манифест, Росен Петров го раздаде в парламента

Манифест, подписан от Николай Бареков, разпространиха тази сутрин в парламента Росен Петров и Румен Йончев. Документа получиха народни ...

Петров разказа още, че повод за раздялата му със Слави била, че водещият не искал да прави предаване с водещ Росен Петров.

Докато Слави беше болен преди години, Петров водеше шоуто му. Двамата бяха и съпродуценти, и съдружници. Тогавашната шефка на бТВ Вики Политова много харесала Росен като водещ и предложила на Слави да стане продуцент на съботно предаване, което Петров да води.

Росен разказа, че разбрал за това, когато видял Ася - продуцентка от екипа им да пише писмо до Политова. попитал я какво е, тя казала - отказваме твоето шоу. Росен отишъл при Слави и попитал - защо поне не ми каза, че има такова предложение. Слави отговорил - не съм длъжен всичко да ти казвам. След няколко месеца се разделили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com