Скандал между Волен Сидеров и минувачи пред НАТФИЗ

35456
Скандал между Волен Сидеров и минувачи пред НАТФИЗ
Снимка: БГНЕС

Тази нощ пред НАТФИЗ се заформи скандал между Волен Сидеров и минувачи.

Волен вървял заедно с още трима по улица "Раковски". Точно пред НАТФИЗ се срещнал с трима младежи, които започнали да подвикват "Волен, к*рво!". Сидеров и хората му, които приличали на негови бодигардове, почнали да ги блъскат. До бой не се стигнало, но блъскане и физически контакт имало, пише Offnews.

Сидеров иска президентът да инициира референдум за Турция в ЕС

Президентът да инициира референдум по въпроса – „Трябва ли Турция да е в ЕС или не”. Това каза председателят на ПГ на...

Точно в това време по улицата минало черно БВМ. Шофьорът свалил стъклата на прозореца и започнал да снима случката. Волен и хората му се опитали да спрат БМВ-то.

Междувременно на улицата се събрали десетки хора, наизлезли от близките заведения и сгради и започнали да скандират "Волен - оставка!". 

Случката е започнала около 0:25 часа и е приключила 15 минути по-късно.

Не мога да кажа кой започна. Когато излязох видях три момчета да се блъскат с Волен и неговите трима бодигардове, разказа работещ в една от близките сгради на "Раковска" пред репортер на OFFNews. Той наблегна на това, че депутатът е бил в крайно неадекватно състояние и е изглеждал пиян.

Сидеров: Защо президент се среща с чужд външен министър, освен ако не е подчинен

Откъде - накъде президентът ще се среща с външен министър на друга държава, освен, ако не се чувстват подчинен на тази държава. Това ка...

Към момента няма яснота кои са младежите, след чиито подвиквания е избухнал скандалът. Двама от младежите бяха с дълги бради и бомбета, разказват свидетели. Според едни от тях са студенти от НАТФИЗ, които са излезли от сградата, според други са били случайни минувачи по "Раковска".

Сидеров редовно минава по това време оттук. Често заговаря групичките, които по това време се събират пред НАТФИЗ и околните заведения. Случвало се е да спорят на по-висок глас, но досега не е имало инциденти, разказа човекът, който обаче отказа да застане с името си.

Според част от хората атакистите са говорили с полицаи, пристигнали след като инцидентът е приключил.

Според други разговорът бил между атакистите и минувачи и това била последната фаза на помирение след размяната на реплики.

Привикват Сидеров в следствието до дни

Лидерът на Атака Волен Сидеров е получил призовка да се яви в столичното следствие в следващите дни, съобщава "Труд", цитиран от БГНЕС....

Още преди това обаче Сидеров се разделил с антуража си и тръгнал сам и пеша към Военния театър. Десетина минути по-късно дошла кола, която на пресечката на "Иван Вазов" и "Раковска" направила обратен завой и натоварила спътниците на Волен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

Кой има имен ден днес, 1 май, 2024 г. Честито!
Кой има имен ден днес, 1 май, 2024 г. Честито!

Днес - 1 май 2024 г. - имен ден имат Еpмeнкo, Ермелина, Мая, Тамара. Честит имен ден! На този ден честваме Света Тамара. Тя била дъщеря на грузинския...