"Успехите на българските марки" като източник на практически знания и опит

11589
"Успехите на българските марки"  като източник на практически знания и опит

На 27 ноември в зала „Европа” на „Новотел София”, ще се проведе следващото събитие от специализираната поредица „Успешни стратегии за въвеждане на българска марка на пазара”.

На събитието водещи маркетинг експерти и предприемачи от различни сектори на бизнеса в България ще представят примери за успешни стратегии за въвеждане на български марки на пазара и ще акцентират върху най-често използваните проучвания преди един бранд да бъде лансиран на пазара. 

Маркетинг семинари в подобен формат, се организират за първи път в България. Специализираната поредица е изцяло подчинена на темата за успешните български брандове, като всеки следващ семинар надгражда и разширява темата.

„Лекторите, които подбираме, са изключителни  професионалисти в своята област, реализирали редица успешни маркетинг стратегии за големи български и международни фирми. Обратната връзка, която получихме от участниците в първото събитие надхвърли очакванията ни, което ни дава основание да мислим, че  маркетинг експертите от българските компании приемат подобен род семинари за изключително полезни от практическа гледна точка.” сподели Петя Стоянова, старши маркетинг консултант в консултантска фирма „Пауър Бранд”, организатор на събитието.

Какво и как можем да постигнем в интернет маркетинга без бюджет

Започна регистрацията за седмото издание на семинар “Интернет маркетинг с нулев бюджет”. Събитието ще се проведе на 29 окто...

Реалните примери и казуси, свързани с български брандове, които се лансират и развиват пред очите на всеки, са отличителните черти, открояващи поредицата „Успехите на българските марки” от всички сходни събития на пазара. Високото признание за качеството на практическите знания, придобити по време на обученията идва не само от участниците, но и от водещите експерти в сферата на маркетинг комуникациите.

Специалистите, посетили първото събитие от поредицата споделят положителни впечатления, свързани с факта, че за първи път лектори на подобен семинар разкриват пътя, по който са открили своята успешна формула на пазара и показват реалните стъпки за изграждане на печеливша българска марка.

Поредицата от семинари „Успехите на българските марки” е насочена към маркетинг и бранд мениджъри, експерти в изграждането и развитието на търговски марки, мениджъри на малки, средни и големи компании, които вярват в силата на марката за успеха на бизнеса си, предприемачи, на които им предстои изграждане на нова марка, бизнес консултанти и пи ар експерти.

Първите 10 регистрирани участника в семинара ще получат  безплатен екземпляр от книгата „Когато маркетингът е минно поле” на издателство  „Локус Пъблишинг”, партньор на проекта. Казусите, представени в сборника са източник на безценни съвети от най-добрите експерти в „Harvard Business School Press”, които смело разгръщат на страниците на книгата потенциала на опита и живата мисъл.

Ранната регистрация за семинара е вече отворена и всички, които имат интерес към събитието може да заявят своето участие с отстъпка на www.powerbrand.bg/seminars

Дон Мигел Руис пристига в България

Световно известният автор и лектор на тема личностно развитие дон Мигел Руис ще посети България за първи път, за да изнесе семинар в ...

Поредицата „Успехите на българските марки” се реализира със съдействието на VIVACOM.

За консултантска фирма „Пауър Бранд”:

„Пауър Бранд” стои зад организацията и провеждането на две от най-мащабните събития в областта на търговските марки през 2013 година: уъркшоп с голямото име в брандинга Марти Ноймаер, автор на международните бестселъри “The Brand Gap”  и „ZAG” и маркетинг семинар с Майкъл Питиг, директор Бизнес развитие в глобалната консултантска фирма „Interbrand”.

„Пауър Бранд”е агенция за пълно маркетинг обслужване на търговски марки с опитен екип от специалисти, които разбират потребителя и спецификата на българския пазар.

„Пауър Бранд” работи   в  областта   на брандинга  и  медиите повече   от   2  години  в  партньорство с водещи маркетинг консултантски компании в света и популярни международни експерти с многогодишен опит и доказани успехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com