Вадят бойните знамена на "Дондуков" 2

5558
Вадят бойните знамена на "Дондуков" 2

Всеки желаещ може да види бойните знамена на България в събота пред Гербовата зала на Президентството. Светините ще бъдат изложени за гражданите на "Дондуков" 2 от 10 ч до 16 ч. По случай 100-те дни на държавния глава институцията обявява ден на отворените врати, предаде Стандарт Нюз.

Президентът Росен Плевнелиев лично ще посрещне първия си гост. Освен флаговете на славата желаещите ще могат да видят още всички ордени, които се дават на заслужили. Гражданите ще влязат през парадния вход, подобно на официалните гости и делегации, които се срещат с президента. Освен това хората ще бъдат допускани и до кабинета на президента, както и до Зелената и Червената зала.

Желаещите да влязат покрай гвардейците на "Дондуков" 2 трябва да си носят документи за самоличност и ще минават през скенери за сигурност.

Според Плевнелиев спешно е нужна нова стратегия за подпомагане на бизнеса, а усилията на държавата да бъдат съсредоточени към привличане на всеки лев инвестиция. Фабриките и индустриалните зони трябва да бъдат групирани в клъстери, заяви още Плевнелиев по време на първия Съвет за икономическо развитие и социални политики. До края на юни всички съвети към държавния глава ще бистрят акцентите в стратегията "България 2020".

Без военна техника на Празника на българската армия

По традиция Празникът на българската армия - 6 май, се отбелязва с военен парад. Тази година обаче той ще бъде строеви и без показ на...

 

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com