Xiaomi Friday стартира със специални намаления на избрани продукти

4665
Xiaomi Friday стартира със специални намаления на избрани продукти
Снимка: Xiaomi Friday

Всяка година с наближаването на коледните празници започваме да съставяме различни списъци – с целите ни за следващата година, с желаните продукти, които искаме да притежаваме, с планирането на подаръците за най-близките ни хора. А за да не оставяме всичко за последния момент, е добре да започнем с покупките от по-рано. Хубавото е, че вече се намираме в период на намаления, а с тях пазаруването е по-приятно от всякога.  

Обикновено изгодните оферти започват от края на месеца, но тази година Xiaomi Friday стартира още по-рано. От този петък, 19-ти ноември, може да се възползвате от специални цени на едни от най-желаните смартфони, с които да зарадвате себе си, семейството или пък приятелите си. Намаленията вече стартираха в партньорската ритейл мрежа на Xiaomi.  

Сред предложенията на Technopolis са специални цени на над 20 смартфона Xiaomi и POCO. Всеки от тях е в перфектното съотношение между цена и качество и ще запечата любимите ви празнични моменти, благодарение на камерите и високата резолюция на дисплеите им. Всички предложения на Technopolis може да видите тук

В магазини „Зора“ общо 15 смартфона на Xiaomi и POCO също са налични на преференциални цени. Моделите залагат на стилен дизайн, ярки дисплеи, честота на опресняване, която буквално ви потапя във всяка картина, и батерии, които се зареждат изключително бързо. Част от намалените смартфони са със специална защита на екрана, която ги предпазва при изпускане и ги прави устойчиви при надраскване. Всички предложения и специални оферти за смартфоните Xiaomi в магазини „Зора“ може да разгледате тук.  

Оторизираният магазин на Xiaomi в София в Paradise Center, ниво 0, също ще зарадва феновете на бранда с пакетни оферти и отстъпки на някои от най-търсените продукти. От 22-ри (понеделник), на място ще можете да се възползвате от намалени цени на смартфони, безжични слушалки, пречистватели за въздух, скутери и много други смарт устройства на Xiaomi.  

Намалението на цените на продукти Xiaomi в Technopolis и „Зора“ важи до неделя, 21-ви ноември, а в магазина на Xiaomi – до 28-ми ноември.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com