Yettel дава 200 лева отстъпка за комплект 3 в 1 смартфон, часовник за спалня и безжично зарядно

981
Yettel дава 200 лева отстъпка за комплект 3 в 1 смартфон, часовник за спалня и безжично зарядно
Снимка: Yettel

До края на януари Yettel предлага страхотно смарт трио от смарт телефон, часовник за спалня и безжично зарядно на промоционална цена ексклузивно на сайта си. Почитателите на смарт устройствата имат още малко време да се екипират подобаващо за новата година с един от най-новите смартфони на MOTOROLA – Edge 30 Neo 5G в комплект със Smart Clock 2 на Lenovo и подложка за безжично зареждане с 200 лв. отстъпка от редовната им цена. До края на месеца всички настоящи и нови клиенти на телекома могат да намерят неочаквано добрата 3 в 1 комбинация онлайн при покупка в брой или на лизинг с абонаментен план по избор и договор за 24 месеца. Сега смарт комплектът е на цена от 239,99 лв. вместо 439,99 лв. в брой с план Тотал Макс 59.99 и договор за 2 години.

MOTOROLA Edge 30 Neo е първото устройство, което се предлага в специални цветове, избрани с помощта на Pantone, световния лидер в областта на цветосъздаването. Независимо дали собственикът му ще се спре на Very Peri, Black Onyx или сребристото Ice Palace, всеки дизайн включва опция за персонализиране на телефона чрез интегриране на цвят в потребителския интерфейс. Смартфонът се задвижва от Snapdragon 695 5G, който поддържа високоскоростна връзка с ниска латентност в мрежата на Yettel. Има компактен 6,28-инчов 120Hz4 pOLED дисплей, който поддържа 100% от цветовата гама на DCI-P3 с по-ярки и живи цветове, отговарящи на кинематографичните стандарти за точност. За още по-добро потребителско изживяването и забавление работят и двата големи стерео високоговорителя с Dolby Atmos функция. Смартфонът пристига с два усъвършенствани 64MP и 13 MP сензора и с TurboPower 68W зареждане, така че хардуерът да е в готовност за всеки момент от деня. Предната 32МР камера на устройството е с технология Quad Pixel за зашеметяващи селфита.

Омбудсманът сезира КЗП за вдигането на цените от мобилните оператори

Омбудсманът Диана Ковачева сезира председателя на Комисията за защита на потребителите (КЗП) Стоил Алипиев и изпълнителните директори н...

В комплект с покупката на MOTOROLA Edge 30 Neo 5G 128GB потребителите ще получат  още две устройства – функционалния смарт часовник за спалня Lenovo Smart Clock 2 и безжично зарядно. С него може да се зареждат както смартфони, така и всички съвместими джаджи като слушалки и друга периферия. Благодарение на вградения Google Assistant в часовника всеки потребител може да работи с него чрез управление с глас, да подрежда дневника със задачите си в Calendar, да научава информация, която го интересува, чрез Google, както и да управлява съвместимите умни устройства в своя дом. Часовникът работи с процесор MediaTek MT8167S и има компактен дизайн с кристално ясен 4" сензорен екран.

Повече информация за онлайн офертата на Yettel може да бъде намерена тук.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com