Зелена Колед@ в офиса

12411
Зелена Колед@ в офиса

Декември – най-топлия месец изпълнен с портокалов аромат, нежно примесен с привкус на канела, кристални снежинки, захаросани емоции и множество изненади по зелената елха. Какво е Коледа без зелена и свежа елхичка, която с радост да украсите?

Инициативата „Зелена Колед@“ ще ви помогне да сътворите най-незабравимата Коледа във вашия офис! Изживейте прекрасни моменти и емоции, заедно с колегите си, чрез закупуване на живо дръвче в саксия, за което всички да се грижите. А на пролет, когато природата разцъфва заедно с всички колеги, елате с нас – екипите на ICN.bg и Slides.bg заедно да посадим дръвчетата!

Рашидов бойкотира живите елхи

Министерството на културата няма да харчи бюджетни средства за закупуване на отрязани елхи или борчета за коледна украса, предаде БТА. ...

Подарете на колегите си уют и спокойствие на работното място! Най-ефективното средство за увеличаване на мотивацията и качеството на работа е чрез подобряване климата на работната среда и колегиалните отношения.

Станете част от нашата обща Зелена Колед@!

Заявете вашето участие на сайта на инициативата „Зелена Колед@”. Толкова е лесно! Ако няма откъде да закупите елха, ние сме намерили фирма, която ще ви я достави директно в офиса ви. След празниците можете да задържите вашата елхичка, като я съхранявате в неотопляемо помещение или да я върнете на фирмата, която я е доставила, за да се съхранява до пролетта.

Тогава всички участници в инициативата заедно ще запретнат ръкави и ще засадят зелените елхички на място, посочено от Столична Община! Какво по-хубаво от тиймбилдинг навън сред природата, правейки наш собствен зелен кът и допринасяйки за по-красив пейзаж и по-чист въздух . Всяка компания, включила се в инициативата ще стане част и от виртуална елх@ на сайта на инициативата www.zelenakoleda.com.

Живи елхи за детските градини и училищата във Велико Търново

По инициатива на Кмета на Община Велико Търново Даниел Панов всички детски градини и училища в общината получават като подарък за Колед...

Нека заедно да споделим една истинска Колед@!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com