Адвокатът на задържания за боя на "Черни връх”: Всеки нормален човек сега ще го изкарат мутра

4419
Адвокатът на задържания за боя на "Черни връх”: Всеки нормален човек сега ще го изкарат мутра

При включване на движението на бул. „Черни връх” от ул. „Червена стена”, автомобил засича друг, движещ се нагоре към мол „Парадайз”. Засеченият автомобил навлиза в насрещното платно на бул. „Черни връх” и удря трета кола. Именно нейният шофьор – Симеон Христов, е арестуван.

Версията беше разказана от адвоката на задържания след инцидента Симеон Христов – Павел Чернев. Той определи клиента си като „много спокоен човек”, каратист. През 2004 година Христов е бил обвинен за нанасяне на средна телесна повреда, но е оневинен. Не виждам нищо ужасно в това, заяви Чернев пред Нова телевизия.

Бодигардът, стрелял на месо на "Черни връх", е заплашен от затвор

Ивайло Маринов се казва охранителят, който прати двама души в болница с огнестрелни рани след стрелба на булевард „Черни връх&rdq...

При сегашния инцидент обаче жената на Христов е с раздробена китка. По думите на Чернев, жената е с тежко счупване на две места на ръката. „Тепърва днес ще се решава как ще се оперира ръката ѝ”, посочи бившият депутат пред bTV. Не става въпрос за мутри-биячи, а за хора, които са участвали в ПТП, докато са ходели по нормални задачи, уточни Чернев. Не оправдавам никого, а казвам какво е станало, добави той.

Според Павел Чернев шофьорът на първата кола „не е толкова зле бит, колкото истерясаха някои журналисти”. „Достатъчно е било нагло нарушението, за да предизвика тази агресия. В този участък не можеш да караш с 200, особено при задръстване през деня. Това не е поредният случай с някакви охранители. Това е битов инцидент с обикновен човек. Голямата му вина е, че е майстор на бойни изкуства”, подчерта Павел Чернев.

„Освен клиент той ми е приятел. Познавам го от много години. Много тих и сериозен характер", заяви ексдепутатът. Той определи като „болен медиен интерес” отразяването на случая. Вие, ако имате пострадала в катастрофата жена, как ще реагирате – такива неща се случват по цял свят непрекъснато, добави Чернев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София