X
 
 

Фандъкова смъмри районните кметове

1050 1
Фандъкова смъмри районните кметове
Снимка: БГНЕС
"Апелирам да станат час по-скоро кметове, а не партийни функционери. Нека да работят малко по-чевръсто, за да представят своите програми. Специално визирам кмета на "Младост", той  е опитен и отлично знае как стоят нещата и нека да не спекулира и подвежда гражданите. Нека да си свърши работата и да може да работим." Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова в интервю за bTV в отговор на въпрос за чистотата на въздуха.

До този отговор се стигна, докато кметът изброяваше мерките, необходими за подобряването на качеството на въздуха в столицата и конкретно изграждането на паркинги в кварталите. А какви още проблеми има кметът на "Младост" - научете в този материал!

Нещата отиват към по-голям бюджет на София за 2020 година

Проектобюджетът на София за 2020 година е в размер на 1,722 млрд. лева т.е. с 20 млн. лева повече от дискутираното преди седмица, когат...

"Уверявам ви, че наблюдавам в реално време всяка сутрин. С това ми започва деня", увери Фандъкова и посочи, че за да е по-чист въздухът в София е необходимо "подобряване на градския транспорт, за да слязат хората от автомобилите си, повече информираност, чистота,миене, повече миене и контрол върху горенето."

"Има решения, но те изискват работа и време. Да се изградят паркинги по кварталите и буферни такива. Заложили сме средства за районите кметове, чувам, че те много се оплакват че нямат пари", допълни още тя.

Фандъкова отново увери, че няма риск за водата на София заради проекта, който ще доставя вода на Перник, както и че няма да се повиши цената на водата в столицата.

По думите ѝ третата линия на метрото трябва да бъде готова през тази година, но не уточни сроковете. 

Ще ни уведомяват със SMS за вдигнат автомобил в столицата

Центърът за градска мобилност в столицата въвежда нова SMS услуга за водачите, чиито автомобили са принудително преместени на наказател...

Actualno.com

Етикети: