X
 
 

Халите в София се превръщат във фермерски пазар

2208 4
Халите в София се превръщат във фермерски пазар
Снимка: БГНЕС
Собствениците на емблематичната за София сграда - Халите са решили да ги превърнат в целогодишен фермерски базар. Мястото ще предлага не само продукти от български производители, но и ресторанти с вкусна храна и дори споделено пространство с маси, пише "Монитор".

Всеки от магазините и заведенията ще декорира своя кът според вижданията си и ще придаде уникалност на мястото. След ремонта, магазинът ще работи от 10:00 до 24:00 часа.

Перспектива: Работните места и заплатите в София до 2023 г.

София е шампионът по развитие на трудовия пазар последните 5 години – столицата беше сред най-бързо възстановилите се след иконом...

Халите отварят врати преди повече от век - през 1911 година. Прекратяват дейност преди 1988 година, а през 2000 година са основно реставрирани и обновени.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  БАЗАР за отбиване на номера, като всичко в нео-комунистическия мутро-милиционерски фатмашко-чергесарски партийно-чиновнически евро-атлантически задунайски КЕНЕФ - на партийно-рекетьорските мутро-ченгесарски "фермери", дето не слизат от джипките в центъра на София и добиват и обработват "продукцията си" само с компютри и плащане в брой! Например КЕНАРът на арменеца: пласират всякаква бракувани, за виж още ›› разени и отровни продукти, да не говориме че и вкиснали и с развити в тях бактерии, вируси, бацили, .... от целодневното престояване в "топли витрини" с достъп до мръсен и заразен с вируси въздух!!!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Кога фермер ше ти клекне в халите ...истинския фермеф на трактора или на ливадата с кравите...
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Така наречените фермери кой контролира какво продават? Или всеки писал се фермер си продава каквото си иска...луди крави, свински грипове и пияни пилци.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Фалшификати и илюминати...купуваг къде каквл намерят бъркат разни манжалъци и ти продават и ти викаш евала истинско ...балъци да има ха ха
  : 0 !