X
 
 

Куп оплаквания от организацията на транспорта в София заради спирането на метрото (СНИМКИ)

2678 1
Куп оплаквания от организацията на транспорта в София заради спирането на метрото (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС
Некомпетентни, арогантни и неспособни дори на елементарна организация - това представляват служителите на Центъра за градска мобилност (ЦГМ) и дирекция "Транспорт". Такова обвинение отправя неправителствената организация „Спаси София” заради получилия се в центъра на София хаос поради планово спиране на метрото между станциите "Сердика" и "Национален стадион "Васил Левски".

От НПО-то са категорични, че ЦГМ и общинарите е трябвало да се съобразят с елементарни неща – например служители на ЦГМ да упътват хората къде са спирките на заместващите автобуси, още повече, че метрото е основна връзка с летището.

ЕС ще вложи 46,6 млн. евро в столичните трамваи

Общо 46,6 милиона евро от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР) ще бъдат инвестирани в модернизиране на трамвайната инфрастр...

"Информацията по спирките също беше изцяло на български, но защо ли се чудим, като туристическата ангажираност на СО е несъществуваща. Опитахме се да обясним на диспечерите на ЦГМ, че има сериозен проблем с организацията, в резултат на което получихме освен грубо и арогантно поведение и потвърждение, че тези хора и началниците им просто толкова си могат", разказват от "Спаси София", като питат директно кметицата Йорданка Фандъкова какво трябва да стане, за да започне да работят тя и екипът ѝ. И заключват с огорчение: "Тук не можем да организираме една заместваща линия с десетина автобуса и няколко линии до гробищата. Срам и позор".

Припомняме, че метрото няма да работи в участъка между "Сердика" и "Национален стадион "Васил Левски" и утре, 4 ноември.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    Малоумници, баба им все на метро се е возила. От една седмица по новините непрекъснато съобщават че ще спират метрото, но нееее селският софиянец нищо не е разбрал отново и реве ли реве за нарушените си права. Тъпанари..