T MARKET представи първите каси на самообслужване в свой магазин

17715
T MARKET представи първите каси на самообслужване в свой магазин
Снимка: Т MARKET

В началото на празничния декември T MARKET зарадва своите клиенти в един от столичните квартали с иновативни каси на самообслужване. Нововъведението компанията направи в своя супермаркет в ЖК „Мусагеница“, който е сред най-посещаваните обекти от веригата.

“В последните две години начинът, по който клиентите пазаруват, се променя. Затова и ние активно се стараем да работим и в посока подобряване на клиентското преживяване. Проектът за каси на самообслужване е само един от примерите за това”, сподели по време на представянето изпълнителният директор на “Максима България” Едвинас Волкас.

По думите му веригата инвестира все повече в удобство и комфорт. “Нашите клиенти разчитат на ежедневното пазаруване, такъв е и моделът ни на работа. Ние сме близо до техния дом, а магазините ни са практично устроени. Но за никого не е тайна, че в пикови часове на касите в супермаркетите се струпват повече хора. За да оптимизираме времето, в което клиентите се налага да чакат, за да платят своите продукти, взехме решение да инсталираме каси на самообслужване. Така вярваме въведохме улеснение в тяхното ежедневно пазаруване”, коментира още генералният директор.

Новите каси в магазина в Мусагеница са общо четири. Механизмът на работа позволява клиентите самостоятелно да маркират стоките, които искат да закупят, като ги поставят на обозначените за целта места. На касите са инсталирани и везни, на които да се измерят избраните плодове, зеленчуци или насипни бонбони.

Заплащането става в брой или с банкова карта. Освен това клиентите имат възможност и да върнат продукт, в случай че размислят. Всички ползватели на лоялната програма на T MARKET могат пълноценно да използват отстъпките със своята карта "Благодаря", точно както и на обикновените каси. А за да бъде работата с касите на самообслужване максимално лесна, от компанията са подготвили видеа, които показват на мониторите пред клиента нагледно всяка команда, която следва да бъде изпълнена.

В случай че имат нужда от помощ, клиентите могат да се обърнат към помощник-касиер, който ще отговаря на въпросите им, свързани с касите на самообслужване, или ще им асистира при работата с тях.

T MARKET е част MAXIMA GRUPE, която оперира вериги за търговия с бързооборотни стоки в Литва, Латвия, Естония, България и Полша. Компанията оперира на българския пазар от 2005 г., като за 13 години успява да се нареди сред водещите вериги за хранителни стоки в страната и да се превърне в доверен партньор на в ежедневното пазаруване на домакинствата.

През последните години T MARKET активно разширява мрежата си от магазини и до момента вече има 72 обекта в 36 града в цялата страна. Освен това компанията не спира да инвестира в подобряването и реновирането на вече съществуващите си магазини. За доброто пазаруване на клиентите на веригата се грижи екип от над 1 500 служители.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

България увеличава вноса на евтини млечни суровини от Украйна

Турският финансов министър: От юни се задава бърз спад на инфлацията

Три компании ще инвестират общо над 100 млн. лв. в Бургас

Борисов забранява руския газ: Експерти говорят в парламента (ВИДЕО)

"Главболгарстрой" ще строи паркинг с 1000 места на Летище София

Високите световни цени на храните най-сетне може да се понижат през 2024 година

Любослав Костов: Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30%

Може ли Индия да стане икономическа суперсила?

Американското ядрено гориво получи разрешение за АЕЦ "Козлодуй"

Цената на медта покори нов 2-годишен връх

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика