Започна DMS кампания в подкрепа на София Прайд 2017

1905
Започна DMS кампания в подкрепа на София Прайд 2017

Нова DMS кампания набира средства за организацията на София Прайд 2017 и съпътстващите го арт седмица и филмов фестивал. Организаторите се обръщат с призив към всички, които се чувстват съпричастни на каузата за равноправие, да помогнат за финансовото обезпечаване на планираните събития. Със SMS всеки желаещ може да дари 1 лев на организационния комитет на шествието за равни права и да даде своя принос.

„София Прайд се организира изцяло от доброволчески комитет и целият бюджет се набира чрез дарения – на организации и на отделни граждани. Имаме нужда да покрием разходите за техника, комуникационни материали, охрана и административни такси. Надяваме се, че чрез DMS кампанията ще успеем да съберем средства за тези нужди“, заяви Радослав Стоянов от организационния комитет на София Прайд.

17 посланици от ЕС и САЩ в подкрепа на гей парада

Бихме искали да изразим своята подкрепа към всички, активно ангажирани или подкрепящи провеждането на тазгодишния София Прайд на 18 юни...

Кампанията на Единен дарителски номер 17 777 цели да улесни всички, които желаят да помогнат шествието за равни права. Желаещите да се включат в инициативата могат да изпратят SMS със съдържание DMS SOFIAPRIDE (текст на латиница с главни букви). За абонати на Telenor, Mtel и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.

Дарения могат да се правят и на Facebook страницата на организаторите на София Прайд https://www.facebook.com/sofiaprideparade, където има специален бутон точно под корицата на профила.

Десетото мирно шествие на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) и техните близки и приятели – София Прайд, ще се проведе на 10 юни в столицата. Темата на изданието е „Да прогоним предразсъдъците“ и цели да предизвика по-широк обществен дебат за толерантността и преодоляването на съществуващите предубеждения. Шествието ще започне в 18:00 часа от Паметника на Съветската армия, а маршрутът предстои да бъде уточнен със Столична община.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Жестоки глоби за търговеца при некоректни цени в евро и лева

Шеф Станислав Иванов с кулинарно шоу на живо пред магазин BILLA в „Хиподрума“

Столичният общински съвет гласува бюджета на София

Жълт код за силен вятър и прах от Сахара

Кой има имен ден днес, 28 март, 2024 г. Честито!

Протест блокира центъра на София

Прогноза за времето - 28 март 2024 г. (четвъртък)

Отменени полети до и от Виена на летище "София"

Предлагат бърза ликвидация на фирми без скорошна дейност и нает персонал

Най-важните новини за деня: 27 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com