Ден на репродуктивното здраве ще се проведе в Стара Загора

345
Ден на репродуктивното здраве ще се проведе в Стара Загора

За единадесети път ще се проведе Ден на репродуктивното здраве в Стара Загора под надслов „Новите пътища към мечтаното дете”. На 11 юни, събота, от 11.00 часа, в конферентната зала на хотел „Верея“, всички заинтересовани ще имат възможност безплатно да се включат в групови беседи със специалисти по стерилитет и репродуктивна медицина. Това съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Организатори на събитието са Сдружение "Зачатие". Във фокуса тази година те поставят най-новите технологии в света на АРТ, най-новите диагностични методи и изследвания, които повишават шанса за бързи и ефективни резултати.

Пороен дъжд, градушка и отнесени улици в Стара Загора

Два пъти през няколко часа в понеделник след обяд в Стара Загора паднаха проливни дъждове и отнесоха улици в ромския квартал Лозенец. ...

Новост в тазгодишното издание е "Експо алея на клиниките по репродуктивна медицина", в която са поканени за участие всички лицензирани клиники в България.

В края на деня, Сдружение „Зачатие“ ще определи чрез теглене на публичен жребий двойки с репродуктивни проблеми, които ще получат ваучери за финансово подпомагане на лечение на стерилитет. Средствата са набрани от дарителска кампания, провеждана от Сдружение „Зачатие“ и Асоциацията на българските фенове на чуждестранни футболни отбори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com