Да пийнем бира и да хапнем на открито храна, приготвена на дървени въглища

30241
Да пийнем бира и да хапнем на открито храна, приготвена на дървени въглища
Снимка: Beer Box

Целта на създателя на ресторанта Beer Box Звезделин Минчев е създаване на такъв тип „мобилни ресторанти“, които не са толкова големи като инвестиция, както е в един ресторант, но възможността да бъдат разположени в различни точки е огромно предимство за клиентите в градовете. Дава възможност на хората, които не могат да си позволят да отидат на ресторант за два или три часа, да хапнат набързо качествена храна като в ресторант, но на по-ниски цени.

Храната и бирата са произвеждани от самия управител по негови собствени рецепти. Неговото желание е бирата, която вари, да бъде опитана от максимално много хора. Както вече знаем от предишната ни статия за Beer Box, това е първият ресторант, който предлага над 100 вида бира в България, както и собствена марка жива бира „Galeon“ - стил, който навлиза в страната едва преди година-две. Създавайки палитра от бири, той дава възможност на клиента сам да избере своята, според собствения си вкус, а не да избира между само няколко предложени. До момента на откриването няма друг ресторант, който да осигурява на клиентите си толкова много видове бира.

Насладете се на любимите си спортни събития с бира в ръка

Както всичко останало, така и спорта започва лека полека да се възстановява след пандемията. Едно от заведенията в София,...

Обикновено, когато една бира се вари, тя трябва да отлежи поне 21 дни, след което може да се бутилира или налива. В Beer Box обаче тя отлежава цели 41 дни! По този начин не само ферментира, но и се получава приятна за небцето газировка, на която всички любители на бирата разчитат и я намират само и единствено в обектите на BeerBox в Люлин, бул. "Цариградско шосе" 7-11 км и бул. Александър Малинов.

Нека да поговорим още малко за храната. (избършете лигите) Пържените картофи, които се предлагат в обектите на Beer Box са пресни, не са бланширани, а храната се прави на момента в т.нар. Open Kitchen – клиентът може да види целия процес по приготвянето на храната му. Най-важното и това, което отличава тази верига от останалите бирарии и прави вкуса на храната коренно различен е, че тя се приготвя на дървени въглища, а не на електрически плочи, които сме свикнали да виждаме в заведенията за бързо хранене в страната.

Хитовият бирен ресторант BeerBox Grill&Beer отново посреща своите клиенти и приятели

"Въпреки трудния период, през който преминахме всички, и продължаваме да преминаваме, ние сме запретнали високо ръкави и см...

Невероятната оферта, на която няма как да устоите в момента, е телешки бургер с пържени картофки, приготвен на дървени въглища, и бира само за 8,99лв! Може да си похапнете и от селските кюфтета и кебабчета, които са големи и ръчно направени.

„Концепцията на цялата верига от заведения на Beer Box е, че ще получиш максимално качествена и чиста храна, независимо от факта, че се намираме на открито пространство, на улицата. Храната не отстъпва по достойнство на тази от най-добрите ресторанти.“, сподели собственикът на заведенията Звезделин Минчев.

Огромното предимство на заведението Beer Box Mobile на бул. "Цариградско шосе" 7-11 км е, че клиентите могат да използват паркинга на МЕТРО 1 напълно безплатно цели 2 часа! Това е огромно улеснение за всеки, който се е отбил да пазарува и е огладнял, обикаляйки по щандовете. Както вече споменахме, храната се приготвя бързо, на момента и може да си вземете храна и за вкъщи по всяко време.

Ресторантът BeerBox - цялата география на вкуса и бирите на едно място

Бирария с над 100 вида бири. Вкусна храна, която е приготвена от професионални готвачи или опичаш сам на грила на масата, з...

Нека ви кажем нещо, което никой друг не знае: Съвсем скоро Beer Box ще направят събитие, което ще включва храна, бира, страхотна музика и приятна атмосфера. Ние се заемаме със задачата да те уведомим веднага, след като датата бъде обявена.

Beer Box имат и невероятния план да организират коледен базар с храна, греяно вино и тъмна опушена бира – няма нужда дори да споменавам вкусната скара! Приказка!

Хайде, отиди да пробваш вкусните бургери на дървени въглища. После ще ни благодариш!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПЪТЕШЕСТВИЯ:

Най-добрите летища в света: Класация

Заради свръхтуризма: Европейска столица забранява строителството на нови хотели

Скок на международните пътувания: Кои бяха най-натоварените летища през 2023 година?

Хотелът, който плаща на гостите, ако вали по време на почивката им

Туристически влак в наша съседка ще обикаля културните забележителности в страната

Местните жители на емблематични острови: Свръхтуризмът ни убива

Защо богатите вече получават по няколко паспорта?

Круизна компания отменя над дузина пътувания през 2025 година

Къде откриха най-високия висящ пешеходен мост в Европа?

Да обиколиш целия свят за малко пари: Данаил Алеков ни разкрива тайната (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пътешествия