Супер бързи 5G пътешествия: Троян

3172

Ние от България на длан, сме дарени с невероятната възмощност да покоряваме нови върхове из любимите ни места у дома в България.

Този път, възможността за леко и безпроблемно пътешествие, ни беше подкрепена от Виваком, заедно с които бързо и необезпокоявано споделяме от където си поискаме нашите пътешествия с вас.

Първата ни точка за разходки и снимки, която ще ви споделим, е Троян. Там съумяхме не само да се разходим, но и да натрупаме нови и любопитни впечатления, както в културен, така и в исторически план.

Като едни истински любопитни туристи, се опитахме да открием всяка интересна точка, която да остане в нас, а ние да покажем на вас.

Красивият център на града, Троянския манастир, музеите и римската крепост, определно съумяха да дадат силен тласък, след който за финал и почивка, седнали до реката Бели Осъм, открихме, че е перфектното място за всеки посетител да седне, да хапне и да събере сили, продължавайки напред.

Но дори и да се умори човек от обикаляне и събиране на спомени, когато отвори картата, за да се насочи към Беклемето, силата сякаш се възвръща сама наново.

Особено по залез слънце, гледката там не взима дъха, а сякаш ни учи наново какво е да дишаш правилно. И успяваме да си дадем сметка, че сме съвсем малки на фона на голямото необятно нещо над нас и всеки проблем е решим от по-добра перспектива, като тази, която намерихме в Троян.

Повече за нашето приключение можете да видите във видеото на България на длан, което сбъднахме с лекота, благодарение на 5G мрежата на Виваком.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com