Най-желаната игрова конзола PlayStation®5 очаква почитателите на виртуалните преживявания във Vivacom

1413
Най-желаната игрова конзола PlayStation®5 очаква почитателите на виртуалните преживявания във Vivacom
Снимка: Vivacom

Vivacom ще зарадва всички запалени геймъри със специални предложения за най-желаната игрова конзола PlayStation®5.

От февруари 2023 година, във всички магазини на оператора, потребителите ще имат възможността да избират между пакетите PlayStation®5, идващ с втори DualSense контролер и игрите „Gran Turismo 7 Standard Edition“ и „God of War Ragnarök“ на атрактивната цена от 42,98 лева на изплащане на месец при сключване нa 24-месечен договор за EON Premium, както и PlayStation®5 Digital в комплект с втори DualSense контролер на цена от 29,98 лева на изплащане на месец при сключване на 24 -месечен договор за EON Premium.

Vivacom ще зарадва всички почитатели на марката Huawei в месеца на любовта

През февруари Vivacom ще предложи на всички почитатели на Huawei свежи и вълнуващи продукти от най-ново поколение – Huawei nova 1...

Всички фенове на игрите вече могат да се обединят с приятел или пък да се изправят един срещу друг в един напълно нов свят, изпълнен с приключения и предизвикателства, благодарение на специалните предложения на Vivacom.

PlayStation®5 е игрова конзола от най-ново поколение, съчетаваща уникални възможности като 120Hz честота на опресняване на кадрите, HDR технология на картината и 4К резолюция за една още по-оживена графика и наситена гама от цветове, за да осигури изцяло нови вълнуващи гейминг изживявания.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,6 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

Vivacom даде старт на премиум драматичен канал Dizi

От началото на февруари Vivacom започна излъчването на драматичния канал Dizi, който ще предложи както нови, така и познати заглавия на...

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com