Стартира седмото издание на Vivacom Регионален грант

1042
Стартира седмото издание на Vivacom Регионален грант
Снимка: Vivacom

Днес стартира седмото издание на Vivacom Регионален грант. Програмата подкрепя финансово и логистично обществено значими каузи на граждански организации, които имат новаторски идеи за решаване на важни проблеми за местните общности в малките и големи населени места. Регионалният грант се осъществява в партньорство с Българския център за нестопанско право (БЦНП).

Тази година Програмата се фокусира основно върху две приоритетни области - образование и опазване на околната среда. На специално онлайн събитие Vivacom и БЦНП представиха новия фокус на кампанията и стъпките, които гражданските организации трябва да предприемат, за да кандидатстват за финансиране и да изпълняват по-ефективно проектите си в условията на засилени противоепидемични мерки. ПР експерти запознаха участниците с най-важните правила в комуникациите на НПО в сферата на образованието и опазването на околната среда.

Устойчив срещу изпускане, вода и прах, смартфонът motorola defy е достъпен в магазините на Vivacom

Феновете на смартфоните с марка Motorola имат възможност да закупят модела motorola defy в магазините на Vivacom и онлайн, при много из...

"Ако първите седем години поставят основата, то тази на Vivacom Регионален грант е солидна, устойчива и променяща в позитивна посока средата за местните общности в България. Седмото издание на програмата се фокусира върху образование и опазване на околната среда – две теми, които изискват дългосрочни и постоянни усилия, иновативни подходи и отдаденост. Това са параметри, които вярваме, че кандидатстващите за подкрепа ще интегрират в своите проекти, и че отново ще имаме много стойностни предложения." – сподели Веселка Вуткова, директор Корпоративни комуникации във Vivacom.

 „Проблемите, създадени от пандемията, ни научиха, че само заедно можем да намираме добрите и работещи решения. Затова и гражданските организации, с техните инициативи за промяна и борба за благополучие са толкова важни. Горди сме да кажем, че заедно с Vivacom откриваме седмото издание на Регионалния грант, което ще отвори прозорец за нови и вдъхновяващи истории как можем да се справим по-добре тук и сега“ - сподели Надя Шабани, директор на Български център за нестопанско право, дългогодишен партньор на инициативата.

Общият размер на фонда в седмото издание е 60 000 лв. Стойността на гранта, който може да получи всеки проект, е до 5 000 лева. Продължителността на проекта трябва да бъде до една година. Няма ограничение в броя проекти, които една организация може да подаде. В Програмата могат да кандидатстват и организации, които вече са получили финансова подкрепа предходни години. Важното е инициативите да са с образователна или екологична тематика и да са насочени към промяна, полезна за местната общност.

Проектните предложения се изпращат до 12 януари 2022 г. само онлайн, чрез попълване на електронен формуляр за кандидатстване на www.vivacomfund.bg/regionalgrant/apply

За изминалите шест години в рамките на Програмата Регионален грант, Vivacom е предоставил над 382 420 лв. за 82 проектни идеи на 77 граждански организации. Въпреки здравната криза и икономическата рецесия Vivacom Регионален грант отново застава зад обществено значимите каузи, които отговарят на следните критерии:

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 представя 14 нови и непоказвани експонати на големите Модернисти на XX век

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 отбелязва своята 10 годишнина с официалното откриване на изложба, посветена на големите „Модер...

1) Фокус върху образование или опазване на околната среда;

2) Полза от реализирането на инициатива или решаване на проблем за местната общност;

3) Въвличане на местната общност.

Победителите в седмото издание на Vivacom Регионален грант ще бъдат обявени през март 2022 г. Журито, което ще оценява и подбира проектите тази година, е в състав: Веселка Вуткова, директор „Корпоративни комуникации” във Vivacom, Ива Дойчинова, журналист и активист за граждански каузи, Иван Кънчев, съосновател на Сдружение „Българска история“, Райко Байчев, журналист в онлайн медията Actualno.com, Надя Шабани, директор на Български център за нестопанско право.

Повече информация и условията за кандидатстване в Регионалния грант ще намерите на сайта  https://vivacomfund.bg/regionalgrant/, както и на НПО Портала (www.ngobgb.info), медиен па партньор на Регионалния грант от началото на кампанията.

Vivacom става партньор на дигиталната платформа за потребителски кредити Cashio

Vivacom е партньор на дигиталната услуга Cashio, предлагаща гъвкави схеми за онлайн кредити с бързо одобрение. Сред предимствата на пла...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide