Vivacom е партньор на младите предприемачи в програмата "Учебна компания"

874
Vivacom е партньор на младите предприемачи в програмата "Учебна компания"
Снимка: Vivacom

За втора поредна година Vivacom подкрепя предприемаческата програма на Джуниър Ачийвмънт България (JA България) – „Учебна компания“. Програмата е световно утвърден образователен курс по предприемачество за ученици в средни училища за придобиване на практически умения за стартиране на собствен бизнес. Целта е младежите да научат как да развиват и материализират своята идея, превръщайки я в бизнес, който да управляват в рамките на една учебна година.

Vivacom застава зад мисията на програмата и участва активно на всеки един етап от провеждането ѝ чрез доказани експерти, които са ментори на учениците и ги напътстват в създаването и развитието на учебната компания, със специалисти, участващи в подбора и оценяването на проектите на учебните компании и с всякакъв друг вид материална и нематериална подкрепа, от която се нуждаят.

Бъдещето е вече тук: Безжичен 5G интернет за офиса и дома

Добре развитият пазар на телекомуникационни услуги и IPTV телевизия в България преминава в нова степен на развитие. Българският телеком...

Учебните компании развиват идеите си в 3 приоритетни направления – STEAM образование, зелено предприемачество и високотехнологични решения за градове и общности. Приоритетните направления са идентични с основните фокуси на подкрепа на Vivacom – образованието и опазването на околната среда са двете направления в отговорната политика на телекома, а високотехнологичните решения от най-ново поколение са в основата на самия бизнес модел на компанията.

В експертното жури, участващо в подбора на учебните компании на полуфиналното състезание, се включиха и представители на Vivacom от различни отдели на компанията. Те оцениха над 390 ученици, представящи 75 учебни компании и помогнаха за селектиране на 25 компании финалисти, които ще се състезават за първите три места на финала на „Учебна компания“ на 10 юни и за възможността да представят България на европейското състезание през юли.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,5 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

Николай Андреев e Forbes CEO на годината за 2023

Главният изпълнителен директор на Vivacom спечели първото място в специалната лидерска категория на годишните бизнес награди на Forbes ...

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

За Джуниър Ачийвмънт България:

Джуниър Ачийвмънт България е член на организацията Junior Achievement Worldwide (JAW) и регионално подразделение JA Europe. Джуниър Ачийвмънт е водеща организация с най-дълга традиция в предлагането на съвременни програми и курсове по бизнес, икономика и развитие на предприемаческия дух чрез образователни и практически дейности по икономическа и финансова грамотност, бизнес умения, лидерство и стратегии за успех. Предлага 24 образователни курса и бизнес програми, а в мрежата ѝ участват над 33 000 ученици в цяла България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide