Vivacom предлага новия смартфон POCO X4 Pro 5G

2479
Vivacom предлага новия смартфон POCO X4 Pro 5G
Снимка: Istock/Guliver

Vivacom вече предлага на потребителите представения съвсем наскоро смартфон POCO X4 Pro 5G. Той е стилен и функционален модел, който се откроява с мощен 108 MP основен сензор на камерата. Апаратът поддържа мобилни комуникации от пето поколение и e напълно съвместим с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата** в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Дисплеят на POCO X4 Pro 5G е FHD+ AMOLED, с диагонал 6.67”. Резолюцията му е 2400 x 1080 px, а честотата на опресняване – 120Hz, което гарантира безпроблемно и гладко визуално изживяване. В допълнение, свръхбързата честота на реакция при докосване от 360 Hz значително намалява латентността и реагира на всяко действие с чувствителност и прецизност. Дисплеят е оптимизиран за спестяване на енергия, осигурявайки на собственика на устройството целодневна работа, без притеснение за намаляващото ниво на батерията. Защитен е от Gorilla Glass 5 покритие.

Vivacom с нова онлайн кампания за най-актуалните Honor смартфони и слушалки

Vivacom стартира в своя онлайн магазин кампания, в рамките на която ще предложи някои от най-актуалните и търсени устройства с марка Ho...

Задната камера на смартфона е тройна с цели 108 MP в основния сензор и подобрен изкуствен интелект (AI), което гарантира високото качество на снимките и видеоклиповете, независимо от условията. Отзад са разположени още един 8MP и един 2MP сензор. Селфи камерата е 16MP и разполага с множество режими и ефекти.

Процесорът на модела е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 695 и гарантира по-висока енергийна ефективност и по-нисък разход на енергия, без това да е за сметка на производителността. Телефонът се предлага с 6 GB оперативна и 128 GB вътрешна памет. Втората може да се увеличи до 1TB, чрез карта, като за целта се използва слотът за втория nano SIM.

Батерията на POCO X4 Pro 5G е с капацитет 5000 mAh и може да издържи над два дена с едно зареждане. В добавка тя разполага с 67W бързо зареждане, с помощта на което устройството може да се зареди от 0 до 100 процента само за 41 минути. Операционната система е Android. Сред екстрите на модела е също вграденият сензор за пръстови отпечатъци.

POCO X4 Pro 5G може да бъде взет на изплащане за 36 месеца на цена от 14,98 лв. на месец, в комбинация с 2-годишен договор за мобилен Unlimited 150.

Vivacom пуска предварителна поръчка на новите смарт часовници Huawei GT3 Pro в комбинация със слушалки от същата марка

Vivacom започна предварителна поръчка на най-новия умен часовник от серията Huawei GT – Huawei GT3 Pro. Той идва в две версии, вд...

* Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

** Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Vivacom е в топ 5 на най-големите работодатели в България

Стартира изцяло обновеното 9-о издание на Vivacom Регионален грант

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide