Бум на микроблейдинг процедурите в условията на COVID-19: Вижте защо!

3249
Бум на микроблейдинг процедурите в условията на COVID-19: Вижте защо!
Снимка: iStock/Guliver

Микроблейдинг процедурите се радват на засилен интерес  по време на пандемията от COVID-19, отчитат центровете за красота. Красивите вежди се превърнаха в задължителни на фона на постоянното носене на маски.

Микроблейдингът е тенденция за красота, която не спира да бележи нови висоти. И докато в началото на пандемията, много специалисти се притесняваха, че няма да има интерес към тяхната дейсност, това не се оказа така. Изненадващо микроблейдингът се оказа една от най-желаните процедури за  дамите в условията на COVID-19.

Микроблейдинг процедурите станаха изключително популярни през последните години, но от миналата година буквално процъфтяват. От една страна, това се дължи на възможността да носите маска по време на манипулацията и да се чувствате защитени, за разлика от останалите козметични процедури. А от друга - на фона на постоянното носене на маска, веждите се превърнаха в нашето задължително "бижу". Те са начинът да покажем красота, въпреки необходимостта да крием по-голямата част от лицето си.

Докато стоматолозите отчитат спад на пациенти, то разкрасителните процедури, при които клиентите могат да носят маска, се радват на засилен интерес. Една от тези процедури е микроблейдингът. Тъй като при него се работи само върху веждите, можете спокойно да носите маска за лице. Специалистът, който извършва манипулацията също задължително носи маска. Така рискът е сведен до минимум и на практика няма от какво да се тревожите.

Носенето на маска мотивира много дами да обърнат по-сериозно внимание на веждите си и да се погрижат за тяхната безупречна форма. Както знаем, благодарение на микроблейдинга можем да имаме мечтаните вежди с минимална поддръжка и усилия. Не е тайна, че именно те са най-лесният начин да подобрим външния си вид.

 Ефектът върху цялостното ни излъчване е наистина изключителен, тъй като веждите подчертават красивите ни черти. Не се налага да използваме моливи, сенки и вакса и непрекъснато да се притесняваме дали не сме размазали грима за вежди. Едно от най-големите предимства на тази процедура е, че винаги изглеждаме добре.

Помислете за възможността да изглеждате безупречно, когато спортувате, когато разпускате в басейна или събирате тен на плажа, по време на лежерна почивка, когато не желаете да се гримирате и изобщо от самото ставане от сън. Всички знаем колко трудно е да поддържаме веждите си с грим винаги и навсякъде. Ето защо едно от най-големите предимства на микроблейдинга е, че винаги изглеждаме добре.

Микроблейдингът е чудесно решение за жените, които нямат естествено гъсти и добре оформени вежди и искат да добавят повече характер на лицето си. С помощта на добър специалист можете да постигнете "пълна промяна" и дадете втори живот на веждите си.

Ако все още не се чувствате спокойни да се сдобиете с перфектни вежди, научете повече за Aroma Viva. В центъра за красота за вас ще се погрижат първокласни специалисти в безопасна и чиста среда. В уютна и приятна атмосфера можете да сбъднете мечтата си за безупречни вежди, които да подчертаят красотата на лицето ви. Понякога се нуждаем от наистина малко, за да си създадем настроение и да се почувстваме по-уверени и привлекателни като жени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Тази билка помага за ускоряване на регенерацията на нервите

7 храни, които понижават високия холестерол

Необичайни симптоми, които показват, че страдате от сезоннa алергия

Как е правилно да пиете водата, ако искате да отслабнете?

Учени: 18 лесни тайни за по-добър сън, които да изпробвате още днес

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Има ли дневна доза захар, която да не преминаваме?

Каква дневна доза калций е полезна за нашия организъм?

Какво първо да направим при разтегнат мускул

Дневна доза: колко сурови бадеми най-много да ядем?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com