Дамските рокли, без които не можем

1636
Дамските рокли, без които не можем
Снимка: iStock/Guliver

Стилната и модерна рокля, издържана в подходящия нюанс, може да преобрази всяка дама - да подчертае красивата й фигура и да повдигне самочувствието й. Да разгледаме най-впечатляващите опции.

Ежедневна рокля

Ежедневните рокли са много различни, но всички те са обединени от практичност и комфорт. Те са  стилни и женствени, затова лесно биха могли да бъдат допълнени от интересни аксесоари.

Ежедневните летни рокли са леки и ефирни, за да осигурят необходимата прохлада.

Спортна рокля

Спортните модели пък са подходящи за всички, които водят активен начин на живот и затова са ушити от специален, еластичен материал, който осигурява едновременно и постоянен поток от въздух. Такива тоалети са в състояние да издържат на различни активни движения, затова са подходящи за всякакви спортни дейности.

Домашна рокля

Съществуват и прекрасни модели домашни рокли.  Ако смятате, че е невъзможно да бъдете женствени у дома, значи грешите. Има изключително привлекателни модели за дома, които са свободни и удобни.

Рокля за работа

Може би се чудите как да изберете рокля за работа? Тук си струва да пренебрегнем твърде късите и отворени модели. Правата рокля, например, е универсална – можете спокойно да се появите с нея в офиса или да я облечете и по други поводи.  Приляга добре на фигурата и се комбинира с различни аксесоари – просто гледайте те винаги да бъдат съобразени с модните тенденции. 

Рокля за купон

Не липсват и прекрасни модели рокли за купон или други официални събития. Момичетата обикновено се подготвят за подобно събитие особено внимателно. Съобразете стила с повода и всичко ще е наред.

Цветовете и стиловете, типовете и дължините - всичко е въпрос на вкус, а добре подбраната рокля веднага се забелязва и буди възхищение. Точно такова едно облекло е в състояние да даде на жената повече увереност в себе си и да я накара да осъзнае, че красотата е огромна сила!

Източник: https://e-alexandra.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com