Какво трябва да носи модерният мъж – съвети

11338
Какво трябва да носи модерният мъж – съвети
Снимка: modivo.bg

Жените може да са най-изпълнителни по отношение следене на последните модни тенденции, но това съвсем не изключва мъжете като любители на модата – едва ли има мъж, който да не иска да изглежда стилно и добре облечен. За господата обаче не е типично да гледат ревюта и да четат модни списания, а за свободното си време със сигурност биха предпочели да гледат футбол или да пият бира с приятели пред това да обикалят по магазините. Как тогава силният пол получава сведения затова какво е актуално? Отговорът е – като чете тази статия! Ще ви дадем няколко съвета как да изглеждате модерни според последните тенденции за сезон 2021, така че, докато си допивате бирата и дойде време за второто полувреме, продължете да четете.

Как да бъдем стилни в офиса?

Може ми мястото, за което ни е най-трудно да подберем тоалета си, е офисът. Отстрани изглежда като детска игра – имаш фирмен дрескод, няма какво толкова да му мислиш, но за мъжете, които не искат да облекат просто поредната скучна бяла риза с черен костюм, и които се вълнуват от мъжка мода, е предизвикателство да изразят стила си чрез облеклото за офиса. За да не нарушавате фирмения етикет, ви съветваме да изберете един компонент от облеклото, който да разчупите, а за останалите се придържайте към установените класики – по този начин можете да постигнете една много закачлива визия, която демонстрира както вкуса ви, така и издава желанието ви да излезете от установените рамки, но без да нарушавате правилата на работното място.

Следващият път, в който обличате едноцветен костюм в тъмен цвят, не посягайте към бялата риза, а се осмелете да внесете свежест във визията си с риза с атрактивен десен на плодове, животински принт или дори флорални мотиви. Когато избирате такива пъстри ризи, задължително се откажете от вратовръзката. Друг вариант да разнообразите офис визията си е да се придържате към бялата риза и тъмния костюм, но вместо вратовръзка да сложите стилен шал.

Кои са тенденциите в ежедневното облекло?

За да бъде добре структуриран и стилен гардеробът ни, трябва да се съобразяваме не само с модните тенденции, но и със собственото си усещане. Така можете да имате колекция от мъжки дрехи, които да пасват на всеки повод и ситуация, просто защото олицетворяват вас самите и няма как да не са на място.

Кой е любимият ви цвят? А имате ли аксесоар, който намирате за своя запазена марка – например не излизате без колан на панталоните си, или чорапите ви винаги са бели? Открийте тази част от начина ви на обличане, която ви прави уникални, и я имплементирайте във всяка визия, която създавате, независимо от повода. Стилът на първо място е усещане, и чувствате ли се добре, няма как да не изглеждате добре. Разбира се, това не означава да отидете на сватба по тениска и шорти, съобразявайте се с естеството на събитията, но и не изневерявайте на себе си само за да се харесате на останалите.

Тенденциите през този сезон ни насърчават да излезем от комфортната си зона и да открием себе си в дрехите – не се страхувайте да експериментиране и да изразите пъстротата на своя характер чрез облеклото!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Топ 5 флиртуващи съвета, за да привлечете вниманието на избрания

Какво трябва да ядете преди сутрешна тренировка?

Защо повечето хора нямат първа любов?

Кои са знаците, че някой е силно влюбен в нас?

Коя подправка е по-здравословна: риган, розмарин или босилек

Популярни напитки, които предпазват мозъка от заболявания

Ето кои са 4-те най-опасни зодии според астрологията

Кои 15 храни да ядете, за да качите качествена мускулна маса?

Кои са 4-те зодии, които са най-добри в леглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com