Мебели от класа за дома – какво е важно да знаем

4092
Мебели от класа за дома – какво е важно да знаем
Снимка: iStock/Guliver

Все повече се обръща внимание на жилищния интериор, на актуалните тенденции при обзавеждането, както и на това как съчетаваме отделните мебели, така че резултатите да са съвършени… Идеята да живеем в дом, в който всичко е добре балансирано и премерено, е залегнала в проектоплана на много от нас, а с магазини като Лени Стил, няма недостижима цел, която да не можем да осъществим!

Защо е важно да имаме хубави мебели у дома

За да е приятно ежедневието ни, разбира се, нужно е да имаме хубави мебели на разположение, които не само да „красят“ имота ни, но и да ни позволяват да го използваме с лекота, с удоволствие и с ентусиазъм. Практичността е много важен аспект в случая – ако тя отсъства, а обзавеждането далеч не е толкова функционално, колкото на нас би ни се искало; бихме ли могли да разчитаме само и единствено на естетиката?

Тук е подходящият момент да споменем за магазин Лени Стил, който е топ решение за всички нас, които обичаме класните решения - още повече, когато става дума за мебелите в нашия дом. Вече можем да се сдобием с уникална жилищна обстановка срещу поносима цифра, избирайки и на воля в същото време… Искаме и качество, защото знаем колко е важно то – и това ни ни очаква в този магазин!

Какви качества е нужно да притежават

Дошло е времето да изберете нови мебели за дома? Нямате търпение да започнете със селекцията, но не сте сигурни на кои техни качества да наблегнете…? Ние сме тук, за да ви помогнем да организирате своите критерии и да се придържате стриктно към тях – по този начин ще откриете бързо и лесно идеалното за вас обзавеждане, което няма да ви разочарова в никое отношение. Ето на какво е препоръчително да обърнете най-голямо внимание:

  • Начин и материали за изработка. Това е първият и най-важен критерий за избор на мебели за дома, защото само се замислете както би било, ако те са произведени с неустойчиви материали, които е видно, че няма да издържат дълго време. Независимо дали обзавеждането е от ПДЧ, МДФ или масив, то трябва да е прецизно направено, така че да имаме шанс да го използваме максимално дълго време;
  • Размери. Не са никак малко потребителите, които правят грешката да не обмислят добре реалните пространствени възможности, които стаята притежава. Това ги тласка към неправилна покупка, която впоследствие им излиза „солено“. Точно затова измерете с точност наличната площ, която планирате да обособите с нови мебели – ако не сте сигурни как коректно да вземете „мерки“, помолете някой за съдействие;
  • Дизайн, цветове и стил. Три много важни аспекта, с които много хора започват най-напред… Колкото и качествена и надеждна да е дадена мебел, ако тя не ви допада с външния си вид, по-добре изобщо не я купувайте. Тук е удачно да споменем и модните тенденции, които до голяма степен влияят върху избора ни на обзавеждане, така че позаинтересувайте се от тях и вземете решение.

Не просто важно, а е задължително да се погрижим за модерното и удобно обзавеждане на дома, за което се предполага, че ще бъде използвано години наред, ежедневно и с идеята то да ни служи подобаващо. Когато го избираме, нужно е да го правим със сетивата си, но и с внимание към детайла, към качеството, към всичко онова, което определя мебелировката като „обещаваща”, препоръчват от шопинг блог.

Кои са актуалните тенденции при интериора

Каквото и да си говорим, модата и всички нейни променливи „настроения“ оставят видим отпечатък не просто върху визията на дома ни, но и върху това как живеем изобщо. Сред актуалните тенденции са откритите пространство (кухня и хол в едно – отворен интериор), монохромните стилове и неутралните цветове, смесването на различни по вид материи (кожа, дърво, стъкло), подвижните прегради и др. Възможностите са наистина много – възползвайте се с Лени Стил!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

10 признака, че сте в токсична връзка

Този странен плод прочиства кръвта от тежки метали и спомага за по-добро храносмилане

Как трябва да се вари копър за колики

Кои са най-съвместимите зодиакални съвпадения за Стрелец?

Възможно ли е да предозирате с витамини?

Къде отиват мазнините, когато отслабвате?

Бананите: добри или лоши са за нас?

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Как да се държим с хипохондрик, така че да му помогнем?

Първа помощ при високо кръвно: Ето какво трябва да се направи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com