Марешки се заканва, че няма да спре да подава евтино гориво

11786
Марешки се заканва, че няма да спре да подава евтино гориво
Снимка: БГНЕС

Продавам с около 3 до 5 стотинки марж в моята бензиностанция. Това обяви аптекарският бос Веселин Марешки пред Нова телевизия.

Още по време на изборите Марешки отвори бензиностанция с по-ниски цени на предлаганите там горива, отколкото е средното ниво в страната. По думите му, големите вериги, които имат обекти в близост до неговия, веднага са свалили цените под себестойност, за да го изхвърлят от бизнеса. Иначе те продават с марж от 35-50 стотинки, казва той.

Дадоха ход на делото срещу Марешки, ще се изслушват свидетели

Варненският окръжен съд даде ход на делото срещу Веселин Марешки и Красимира Колева, обвинени за изнудване на Асен Миланов чрез заплаха...

Според публикация на varnahot от началото на седмицата, цената на дизела във Варна е 1,77 лв. на литър, а VM petroleum – 1,79 лв. При влизането в бизнеса, Марешки е дал цена на A95 от 1,88 лв. на литър. Големите вериги отговориха на предизвикателството и някои от тях смъкнаха цените на дизела от 2,12 лева на 2,08, дори на 2,06 лева, писа "Стандарт". При тях падна и цената на бензина А 95 на 2,06 лева за литър, автогазът е 0,88 лв. Марешки отговори тогава с още по-голямо намаление и я свали на 0,83 лева. Само на колонките на "Газтрейд" зареждането с автогаз е с 1 ст. по-евтино и това стана, след като Марешки "взриви" пазара на горивата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com