"Анонимни алкохолици" с първа сбирка във Велико Търново

6528
"Анонимни алкохолици" с първа сбирка във Велико Търново

“Анонимни алкохолци” организират открита сбирка на трезви членове от цялата страна във Велико Търново. На събирането са добре дошли и хора без проблеми с алкохола, посочват организаторите.

Добре дошли са и лекари, магистрати, духовници, държавни служители, журналисти, близки на страдащи от заболяването алкохолизъм, както и всички, които имат интерес в областта, допълва "Дарик нюз".

Художници от цяла България представят графиките си в Община Велико Търново

Велико Търново е домакин на научноизследователския проект „Една идея за графика”, който се организира от Факултета по изобр...

Началото на сбирката е от 13.00 ч. в сградата на Община В. Търново. Целта е да ви представим нашата дейност и да ви бъдем полезни, посочват организаторите.

„Анонимни Алкохолици” е сдружение между мъже и жени, които споделят помежду си своя опит, сила и надежда, за да разрешат общия си проблем и да помогнат на други да се възстановят от алкохолизма.

Единственото изискване за членство е желанието да се спре пиенето. Няма такси или вноски за членуване в АА; ние се издържаме сами чрез собствените си волни дарения.

АА не е свързано с каквато и да е секта, религия, политическа организация или институция; не желае да се включва в обществени спорове; не подкрепя и не се противопоставя на каквито и да е каузи.

48 са потенциално опасните язовири в област Велико Търново

48 са потенциално опасните язовири в област Велико Търново. Това каза областният управител на Велико Търново проф. Пенчо Пенчев, предад...

Главната ни цел е да останем трезви и да помогнем на други алкохолици да достигнат до трезвост", обясняват от сдружението. От там декларират, че са готови да помогнат на всеки, който има нужда.

АА приема всички, които искат да спрат да пият и за това са готови да променят себе си, живота си, навиците си и целия си мироглед. Телефон на АА във Велико Търново: 0889 42 50 35

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com