Шизофренията порази и Марга Попова!

5637
Шизофренията порази и Марга Попова!
Снимка: БГНЕС

Във всички медицински книги пише, че шизофренията не е заразна, но едно изцепване на вицепрезидентката Маргарита Попова от понеделник (11 април) ни кара да се замислим дали това е така? Подобно на Радан-Къневата политическа шизофрения, която го държи раздвоен вече шест месеца - едновременно и в опозиция, и в управлението, и Марга Попова - Вицето се "раздвои", заявявайки на всеослушание, че Външно министерство, в лицето на министър Митов, и президентството, в лицето на президента Плевнелиев, е трябвало мигновено да реагират с протестна нота на изказването на турския депутат Еди-кой си анонимник, който като гост на учредителното събрание на партията на Местан, си позволи да изкаже мнението, че навсякъде, където се говорело турски език, било тяхната (турска!) родина! Нахално, нагло и наистина неоосманистко!

Това добре, един вицепрезидент винаги трябва да е патриот и да реагира на всеки опит, макар и нескопосан като този, да се подкопае националното достойнство! Но горката Маргарита Попова, действащият вицепрезидент на Република България, дотолкова се е обезличила и комплексирала като един държавен Господин Никой (по-точно Госпожа Никоя!), че е загубила способността да мисли трезво. Президентът, според нея, се спотайвал, вместо мигновено да изпрати протестна нота до турската държава за това, че неин депутат се намесва във вътрешните работи на суверенна България! Което е самата истина. Но нима Попова не проумява, че бидейки вицепрезидент на президента Плевнелиев, ругаейки него, ругае и себе си?! Колкото той, според нея, не си е свършил работата, толкова и тя не си е свършила работата, защото "президент" и "вицепрезидент" са двете половини на едно цяло, наречено "президентска институция". Или може би едва сега българският народ научава горчивата истина, че вече четири години и половина президентът и вицепрезидентът на Република България са били две различни инстанции, а може би и две различни институции! Или, което е по-вярно, и Маргарита Попова, подобно на шизофренично раздвоения Радан Кънев, се е разболяла от новата политическа болест - хем на власт, хем в опозиция! Тя да си каже, ако, разбира се, има кой да я пита!

Радан Кънев: У нас непрекъснато официално се случват незаконни неща

В България е пълно с неща, които са незаконни и не е проблем. Непрекъснато официално се случват незаконни неща. Примерът с наркотиците ...

А Раданчо продължава ли, продължава да задълбава! Тия дни като един истински Двулик Янус уж между другото се опита да пробута на обществеността интригата, че - видите ли - не било изключено, а той даже имал такава информация, част от намерените в дома на арестувания шеф на ДАИ Цветелин Цветанов 800 000 лева да са били предназначени за партийната каса на ГЕРБ! Както се казва - подъл, по-подъл, най-подъл, Радан Кънев!

Какво още ли? Ами Борисов да внимава, когато предлага президентските си двойки, че пак идват избори за "Дондуков" №2! А така също и когато сключва коалиционни споразумения, защото след време грешките му се качват на главата!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com