Долнопробен хотел тормози националите в Нови Сад

8096
Долнопробен  хотел тормози  националите в Нови Сад
Снимка: bgvolleyball

Неприятни битови проблеми мъчат националния отбор по волейбол в Сърбия. Отборът на България пристигна в Нови Сад, където в петък, 27 юни гостува на западните ни съседи за първия мач между двата тима от група В на Световната лига.

След два дни в Белград волейболистите се придвижиха към Нови Сад, но за разлика от безупречната организация в столицата, тук ги чакаха не малко проблеми. Тимът не беше настанен в първоначално обявения хотел в центъра на града,съобщи ТВ7. Тимът отседна в хотел, който прилича на любовно гнездо на обвързани в близост до магистралата към Унгария. Домакините дори бяха предвидили по-малко стаи от заявените от българска страна, но проблемът набързо бе решен. В ресторанта на хотела един сервитьор трябваше да се погрижи за обслужването на около 45 души – отборите на Сърбия и България, плюс техните щабове. В някои от стаите леглата са чисто и просто разгънати дивани. За тази вечер е предвидена тренировка в официалната зала за първия мач срещу западните ни съседи – спортен комплекс Войводина.  Двубоите на волейболистите ни срещу Сърбия са в петък и неделя.

Цецо Соколов между Халкбанк и Тренто

Звездата на националния ни отбор по волейбол Цветан Соколов може да остане в клуба си Тренто през следващия сезон. Българинът остава в ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол