Камило Плачи: Поемам отговорността за загубата

12731
Камило Плачи: Поемам отговорността за загубата

Селекционерът на националния отбор по волейбол Камило Плачи гледаше мрачно след загубата от Сърбия с 0:3 в зала Арена Армеец. На италианския специалист му е много ясно, че България вече се отдалечи от финалите на Световната лига във Флоренция. Ясно му е, че отборът трябва да се съживи и психологически и физически.

Италианецът пое вината за слабата игра."Много зле играхме в атака. Имахме прилично посрещане. Факт е, че имаме проблеми в нападение. Очевидно както винаги се получава, когато един отбор играе зле - първата отговорност е на старши-треньора. Утре ще се опитаме да се вдигнем. Поемам своята отговорност след тази загуба. Силните отбори се възползват от всяка една грешка. Сърбия го направи по блестящ начин.След този мач мога да кажа, че ако ние не печелим повече точки, то финалите са една недостижима цел. Сега не можем да мислим за финалите на лигата, а да играем по-добре", каза пред TV7 Камило Плачи.

Срам! Сърбия не ни би, размаза ни

Мъжкият национален отбор по волейбол на България записа поредната загуба в Световната лига. Селекцията на Камило Плачи бе безпомощна и ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол