Във Враца раздадоха наградите „Работодател на 2018“

1760
Във Враца раздадоха наградите „Работодател на 2018“
Снимка: Анелия Костова

Областният управител Малина Николова връчи днес наградите на фирми в конкурса „Работодател на 2018“. За втора поредна година работодателските организации номинират най-успешните предприятия в област Враца, които Областният съвет за безопасни условия на труд предлага. Категориите, в които се номинират работодателите от област Враца са: „Инвестиция в подобряването на работната среда, с цел опазване живота, здравето и работоспособността на работниците и служителите“, „Обучение на персонала за познаване и спазване на здравословните и безопасни условия на труд“ и „Въведена иновация в подобряването на условията на труд“. Оценяването на предложенията се извършва по утвърдени от Областния съвет по условия на труд критерии – целесъобразност, ефективност, икономичност и възможност за мултиплициране на идеята или дейността в друга фирма или сфера на дейност.

„Заедно с Вас, уважаеми работодатели, можем да постигнем всичко, което мечтаем за Враца, защото можем да предвидим бъдещето, само, ако го създадем. Вашият потенциал, подкрепата на националната, регионалната и местната власт в създаването на условия за качествена бизнес и житейска среда носят синергията на успеха. С това убеждение създадохме Конкурс „Работодател на годината като оценка и признание за Вашия труд, като благодарност за активността, отговорността и съзидателността на фирмената Ви политика. Присъждането на наградите представя фирмата като добър работодател. Това не е просто приз за изминалата година, а стимул следващата да бъде по-добра и успешна. Благодаря Ви за социалната и обществена отговорност. За мен е чест да сте тук, за да получите нашето признание в края на годината“, заяви при награждаването областният управител Малина Николова.

На заседание на Областния съвет по условия на труд бяха обсъдени и одобрени постъпилите предложенията от КРИБ – Враца, номинираща „ХОЛСИМ БЪЛГАРИЯ“ АД, „Лесто Продукт“ ЕООД - Враца и „Инекс Трейд“ ЕООД - Враца, както и комплексната номинация на ТПП - Враца за „РОМТЕХ 3 ЕС“ ООД - Враца.

В Категория: „Обучение на персонала за познаване и спазване на здравословните и безопасни условия на труд“, областният управител Малина Николова награди „ХОЛСИМ БЪЛГАРИЯ“ АД. Фирмата е част от световния лидер в производството на цимент, инертни материали и бетон „ЛафаржХолсим“. Обединената компания има комбиниран 180-годишен опит в производството на цимент, инертни материали и бетон и е новият световен лидер в сектора на строителните материали.

В категорията „Инвестиции в подобряването на работната среда, с цел опазване живота, здравето и работоспособността на работниците и служителите“ отличени тази година са двама работодатели, съобразно критериите за оценка.

Заместник областният управител Мирослав Комитски връчи наградата на „Лесто Продукт“ ЕООД - Враца - компания с над 25 години опит в изработката на метални изделия за машини и съоръжения, намиращи приложение в различни сектори на промишлеността.

В същата категория приз „Работодател на 2018“ за инвестиции за безопасна работна среда бе присъдена и на фирма „Инекс Трейд“ ЕООД - Враца. Наградата бе връчена от заместник областния управител Робертино Маринов. Фирма „Инекс Трейд“ ЕООД - Враца работи в сферата на качественото строителство и е специализирана във всички видове дейности, които са свързани с високото и ниско строителство, всички фази на изграждането на обекта от неговото проектиране до въвеждане в експлоатация на готовия обект.

Главният секретар на Областна администрация – Враца Мариана Каменова връчи наградата в категория: „Въведена иновация в подобряването на условията на труд“, присъдена на „РОМТЕХ 3ЕС“ ООД - Враца. Фирмата е с дългогодишен опит в развитието и производство на електронни и електромеханични продукти. Ръководният екип създава успешно електрониката на утрешния ден, базирана на знания, нови технологии и качество.

На финала на церемонията по награждаването областният управител Малина Николова благодари на представителите на бизнеса, работодателските организации, синдикатите, медиите и всички партньори за коректното отношение и пожела здраве и късмет, светли празници, мирна и благодатна 2019 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ВРАЦА:

Излъчват на видеостена вандалите и нарушителите на пътя във Враца

Мостът в Горна Кремена готов до края на април (СНИМКИ)

Питбули разкъсаха домашно куче във Врачанско

Пускат движение по пътя Мездра - Ботевград до средата на февруари (ВИДЕО)

Страх и ужас във Врачанско: Баба напада съседи с железни колове и мотика

Най-голямата болница във Враца: Печалба има, парите са изчезващ вид

Заради заледен път: Автобус с работници падна в канавка във Врачанско

Частично бедствено положение обявиха в община Враца

Взривове за пътен ремонт счупиха керемиди на къщи и стъкла на коли

След похвала от кметове: Фалшификаторите на резултата от изборите Малорад са пуснати от ареста

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com