Свалиха от ефир предаване, пошегувало се с развода на Путин

4948
Свалиха от ефир предаване, пошегувало се с развода на Путин

Руска държавна телевизия спря от излъчване вечерно предаване заради шега с развода на президента Владимир Путин, обяви един от водещите на шоуто, Владислав Сорокин, цитиран от АФП.

Путин и съпругата му Людмила, които от години много рядко се появяват публично, обявиха развода си в очевидно изключително внимателно подготвено интервю, отбелязва АФП.

Путин: Русия не е доставила ракети на Сирия

Руският президент Владимир Путин заяви, че Москва още не е доставила усъвършенствани ракети S-300 на режима на Дамаск, въпреки намеци...

Новината вдъхновила авторите на младежко телевизионно шоу да запишат шеговит клип за 60-годишния руски държавен глава, който си създава профил в сайта за запознанства mamba.ru.

Вчера цялото предаване е било спряно от ръководството на създадената през май телевизия „Общественое телевидение", уточни Сорокин във Фейсбук.

В резултат на това решение Сорокин и другата водеща, Екатерина Воронина, имали намерение да се откажат от предаването, излъчвано всяка делнична вечер.

Генералният директор на телевизията Анатолий Лисенко отрече цялото предаване да е било спряно заради цензура. По думите му, цитирани от РИА „Новости”, свалено от ефир е било само петъчното предаване, тъй като не е било готово.

Путин и Людмила се развеждат

Владимир и Людмила Путина, които обявиха намерението си да се разведат, засега още не са оформили развода документално, но това не е ...

„Общественое телевидение", което се приема чрез кабел, сателит и интернет, беше създадена миналия месец по предложение на премиера Дмитрий Медведев. Целта й е да предложи по-регионална и по-гражданска алтернатива на съществуващите телевизии, но досега е критикувана за липса на информации, които не са в услуга на властите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com