В Индия забраниха филма "Мъжете, които мразеха жените"

8444
В Индия забраниха филма "Мъжете, които мразеха жените"

Филмът на Дейвид Финчър "Мъжете, които мразеха жените" няма да бъде разпространяван в Индия, съобщиха Франс прес и The Wrap. Лентата трябваше да се завърти по екраните на страната от 10 февруари тази година.

Индийската комисия, която се занимава със сертификацията на филмите, е решила, че ако създателите на "Мъжете, които мразеха жените" искат филма да бъде прожектиран в Индия, трябва да внесат някои промени в лентата. Представителите на комисията не са били доволни от сцените със сексуален характер, от изнасилванията и от мъченията.

Превръщат уникално племе в унизителна туристическа атракция

На туристите, които пристигат на Андаманските острови в Индия, се предлага нелегална атракция - ако си платят допълнително, те биха мо...

Финчър е отказал да преработва филма. Решението на режисьора е било подкрепено от компанията "Сони пикчърс", която се занимава с разпространението на лентата.

Филмът "Мъжете, които мразеха жените" е по едноименния роман на шведския писател Стиг Ларшон откриминалната си поредица "Милениум". В лентата участват Даниъл Крейг, Руни Мара и др.

В САЩ филмът е забранен за лица под 17-годишна възраст. При бюджет от 90 милиона долара филмът "Мъжете, които мразеха жените" е донесъл досега на създателите си приходи от продажбата на билети в размер на 184 милиона долара. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com