7 млн. на година за отпадане в групите! Издънката Капело се оправда със съдията и М'Боли

9551
7 млн. на година за отпадане в групите! Издънката Капело се оправда със съдията и М'Боли
Снимка: Getty Images/Guliver

Селекционерът на Русия Фабио Капело бе със сериозни претенции към съдийството след двубоя на тима срещу Алжир. Припомняме, че тотално провалилият се италианец е най-добре платеният селекционер на Мондиала с годишна заплата от близо 7 милиона паунда.

В мач от третия кръг на груповата фаза на световното първенство тимовете на Русия и Алжир завършиха 1:1, като равенството помогна на Алжир да се класира за плейофите на турнира. Сред двубоя пред BBC селекционерът на Русия Фабио Капело коментира, че съдиите са предрешили двубоя, като не са отсъдили дузпа за Русия.

Италианският специалист каза, че е разочарован от отпадането на Русия, като добави, че съдийството е било срещу „Сборная“ на целия турнир.
Капело разясни, че преди изравнителния гол за Алжир е имало нарушение срещу играч на Русия, което е било подминато от рефера.

Капело специално похвали играта на вратаря на Алжир Райс МБоли, който на два пъти е демонстрирал страхотна класа, спасявайки невероятни положения.

Специалистът заяви, че отборът на Алжир е демонстрирал класа, като играчите на Русия са имали шанса да спечелят двубоя, но не са реализирали положенията си.

Фабио Капело анализира, че като цяло първенството в Бразилия е на много високо ниво. Италианският селекционер на Русия каза още, че няма причини да се оттегля от поста, ако от Футболната федерация на Русия не решат друго.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com