Андреа Пирло: Климатът в Бразилия ни побърква!

10772
Андреа Пирло: Климатът в Бразилия ни побърква!
Снимка: Getty Images/Guliver

Един от асовете на Италия Андреа Пирло смята, че в Бразилия всъщност се провеждат едновременно две световни първенства и това е така заради различията в климата в северната и в южната част на страната.

Полузащитникът е убеден, че северната част на Бразилия е по-топла с температури около 30 градуса по Целзий, докато южната част е по-хладна.

Дзакерони призова: "Самураи" победете Колумбия!

Треньорът на японския национален отбор Алберто Дзакерони заяви, че "самураите" нямат друг избор освен да победят Колумбия в мач от гру...

"Тези фактори определено оказват влияние. В страни като тази топлото време и влагата са от решително значение" - сподели Пирло, цитиран от БТА.

"Футболистите трябва да играят в подобни условия. Сега световните първенства сякаш са две. Едното е на юг, а другото е на север" - коментира още халфът.

До момента италианците играха в слънчевия град Ресифе, както и в задушния град Манаус, за който хърватинът Иван Ракитич потвърди, че затруднява дишането на футболистите.

"Адзурите" срещат Уругвай в решителен мач от група "D" на Мондиал 2014, нуждаейки се от победа или равенство, за да продължат на осминафиналите. Срещата е от 19:00ч. българско време.

Сабри Ламуши: Гърция е много силен отбор, но ние сме дошли тук, за да играем 1/8 финал

Кот д'Ивоар ще подходи предпазливо към мача от последния кръг в група "С" на Мондиал 2014 срещу Гърция, заяви селекционерът на африканц...

 

 

 

 

Селекционерът на Гърция: Хайде най-после да вкараме гол

Селекционерът на гръцкия национален отбор Фернандо Сантош си мечтае тимът му най-накрая да отбележи гол в последния си мач от група "С"...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com