Бразилия ще страда без Густаво на 1/4-финал, предупреди Рио Фърдинанд

10393
Бразилия ще страда без Густаво на 1/4-финал, предупреди Рио Фърдинанд
Снимка: Getty Images/Guliver

Отборът на Бразилия ще има сериозни трудности в 1/4-финала на световното, тъй като ще бъде без един от основинте си футболисти - Луис Густаво. Това предупреди бившият английски национал Рио Фърдинанд след като Селесао отстрани Чили в първия мач от директните елиминации. "Златистите" спечелиха 1/8-финала с общ резултат 4:3 след изпълнение на дузпи. Редовното време и двете продължения завършиха при 1:1. Луис Густаво пък получи жълт картон и заради него ще трябва да почива принудително в една среща според правилата на Мондиала. Дисквалификацията на полузащитника за 1/4-финала ще се отрази много сериозно на играта на Бразилия, категоричен е англичанинът.

"Отсъствието на Густаво ще бъде огромна загуба за бразилския национален отбор, заяви Рио Фърдинанд. - Той пропуска 1/4-финала заради втори жълт картон, който получи в мача с Чили. Густаво беше един от най-добрите в отбора на Бразилия срещу Чили. - Изигра огромна роля в полузащитата. Представянето му в отбрана пред четиримата защитници беше изключително важна за Бразилия".

Хълк си призна вината за изравнителния гол на Чили

Нападателят на Бразилия Хълк си призна вината за изравнителния гол на Чили. Както е известно, "Селесао" продължава на 1/4-финал на свет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com