Бразилски проститутки учат безплатно английски

28280
Бразилски проститутки учат безплатно английски

Английските фенове, които ще пристигнат в Бразилия за световното първенство по футбол, попаднаха под прицела на бразилските проститутки. Жриците на любовта вече взимат безплатни уроци по английски, съобщава бразилско електронно издание. С натрупаните знания те искат да се получи по-добър езиков контакт между тях и англоговорящите фенове. Над 300 проститутки са финансирани от правителството, за да научат ключови фрази на английски до старта на Мондиала, който е на 12 юни.

Според Daily Star и CIDA Vieira  президентът на Асоциацията на проститутките в Бело Оризонте -  където Англия играе с Коста Рика на 24 юни, заяви, че е от жизненоважно значение жриците да знаят езика. Търговията със секс в Бразилия е бизнес и се очаква да нарасне по време на Световното.

Натал, Форталеза и Ресифе - огнища на денга треска

Три големи града, от дванадесетте домакини на световното по футбол в Бразилия са рискови и могат да се превърнат в огнища на зараза. П...

От Асоциацията обясняват, че е важно за момичетата да знаят езика, а това ще им позволи да научат повече за клиента си, като например какво харесва в секса, какво го възбужда. „Искаме да кажем на феновете от Англия "добре дошли" и да им дадем качествена услуга”, казват от Асоциацията на проститутките.

Бразилските жрици на любовта вече имат стратегия и тактика за зарибяването на клиенти. Те ще пробват езиковите си знания, като се смесват с феновете по улицата. Ще се мотаят по барове и заведения, за да вдигат да танцуват посетители, които са им потенциални клиенти.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com