Дилма Русеф получи златна каска за инспекцията на "Арена Коринтианс" (ВИДЕО)

7047
Дилма Русеф получи златна каска за инспекцията на  "Арена Коринтианс" (ВИДЕО)

Президентът на Бразилия, от български произход - Дилма Русеф, ежедневно следи как вървят строителните дейности на 12-е стадиона за Световното първенство по футбол. Мондиалът започва на 12 юни и държавният глава инспектира стадион "Арена Коринтианс" в четвъртък. За около час, тя се срещна със строителите на съоръжението, разположено в източната част на Сао Поуло. Именно там ще е церемонията по откриването на Мондиал 2014 и първия мач на Бразилия срещу Хърватия.

Самба, капуейра и Дженифър Лопес за откриването на Мондиала

Феерия от светлини, танци, звуци и футболни звезди подготвят домакините за церемонията по откриването на Световното първенство по футбо...

Президентът на Бразилия е обиколила всички построени или обновени стадиони. На проверките държавният глава изпълнява един и същи сценарии. Първо опознава основно съоръжението, после поздравява работниците и накрая се разхожда по терена с бърза крачка. При последната си визита, вчера на "Арена Коринтианс" Русеф е отказала интервюта. Само се е снимала с някои от работниците. Един от тях й е подарил златна каска, която е сложил на главата й. Тя е била придружена от цяла орда представители на различни институции, ангажирани с подготовката за Мондиала. В края на инспекцията Дилма Русеф и поздравила и насядалите по трибуните деца.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com