Фелайни: Ние, играчите от пейката, победихме Алжир

7669
Фелайни: Ние, играчите от пейката, победихме Алжир
Снимка: Getty Images/Guliver

Халфът на Белгия Маруан Фелаини показа завидно самочувствие като заяви, че е можел да отбележи три гола срещу Алжир.

Футболистът на Манчестър Юнайтед влезе игра като резерва и именно той вкара така важния първи гол при обрата с 2:1.

Марадона: Аржентина не показва, че заслужава да спечели Световното

Бившият капитан и треньор на аржентинския национален отбор по футбол Диего Марадона се съмнява във възможностите на отбора да спечели С...

"Винаги съм вярвал и да, смятах, че ако треньорът ми гласува доверие, мога да помогна да спечелим този мач" - коментира Фелаини пред сайта на ФИФА.

"Едно нещо знам и то е, че ако съотборниците ми центрират към мен в наказателното поле, мога да вкарвам голове. И видяхте в този мач. Три пъти топката дойде към мен и всеки път спечелих единоборството. Можех да вкарам хеттрик".

"Радвам се обаче, че влезе този гол, защото започваше да ни свършва времето и беше важно да се възползваме от шансовете си. В края получихме това, което заслужавахме".


"Започнахме мача много нервно и играхме лошо през първото полувреме. Но видяхте характера на отбора през второто полувреме. Трябваше да останем спокойни, да направим правилните решения и това ни донесе фантастичен резултат".

Шави вече е изиграл последния си мач за Барселона

Живата легенда на Барселона - Шави Ернандес, по всяка вероятност ще продължи кариерата си в катарския клуб Ал Араби. По думите на трень...

"Много съм щастлив, както за мен, така и за отбора. Да вкарам на световно първенство е страхотен момент за мен и първата ми мисъл бе за семейството ми, което винаги ме е подкрепяло през годините, независимо от нищо. Всичко, което те направиха, ме доведе до този момент".


"Всеки видя, че играчите от пейката направиха разликата в този мач. Това винаги е възможно с този отбор, защото знаете колко е силен целият ни състав. При нас не са само 11 играчи. И макар в този мач аз и още двама да влязохме в игра, на пейката останаха играчи, които могат да са важни фигури за Белгия на това световно първенство".

 

 

Пеле е оптимист: Ще играем финал!

Кралят на футбола Пеле каза, че бразилците не са играли лошо срещу Мексико (0:0) и съжалява, че "Селесао" не е спечелил. "Отборът не и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com