Журналист хвърли оставка, за да гледа мачовете като фен

6493
Журналист хвърли оставка, за да гледа мачовете като фен

Журналистът Педро Aйреш реши да подаде оставка от Fox Sports, на 13 май, за да гледа и да се наслади на Мондиала като обикновен поддръжник . В комюнике бившият вече редактор на твърди, че е разочарован от журналистиката.

Той е коментатор и изпълнителен редактор на програмата "The Last Word" и в кариерата му това е второто му световно първенство. За да изпълни служебните си задължения Айреш трябва да пътува, да отразява събитията и по 15 часа да е в режим на непрекъснато информационно обслужване . Сега, след оставката казва, че ще гледа спокойно мачовете, ще се наслаждава и ще изразява емоциите си по време на Мондиала.

Внимание! Мондиалите смъртоносни, вредят и на секса

Ако може да се вярва на рекламните клипчета за световното първенство, то да гледаш футболен мач е забавно, здравословно и социално зани...

„Ще живея като всички останали фенове, ще се радвам, ще недоволствам и ще крещя на спокойствие”, планира бившият вече журналист.

Решението да подаде оставка той взел след сериозно проучване на какъв професионален натиск ще е подложен по време на световното първенство по футбол, което започва на 12 юни. Решението му е безкомпромисно, защото разбрал, че няма да може да се остави на удоволствието и да изживее емоцията от финалите на световното първенство.

"Беше трудно, но това ме накара да се събудя и да предприема промяна в кариерата ми. Вместо да работя по 15 часа , аз ще гледам мачовете с баща ми", признава Педро .

Безработният Айреш не възнамерява да се върне към журналистика след Мондиала. Той планира да се съсредоточи върху научна работа и публикуването на роман, който е написал.

Посланикът в Русия: Идете в Пантанал, яжте в Байа, наричайте ни "негри"!

Кои градове в Бразилия си струва да бъдат посетени по време на световното първенство там, какви температури очакват европейците, как ще...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com