Колумбийците заредиха батериите със семействата сиждат се за Бразилия

7007
Колумбийците заредиха батериите със семействата сиждат се за Бразилия

Треньорът на националния отбор на Колумбия Хосе Пекерман направи релаксиращ ден в неделя. Той пусна играчите си да прекарат неделята със семействата си в Сао Пауло. След победата над Уругвай с 2:1 и класирането на четвъртфинала, футболистите имат нужда от други емоции. "О, какво по-хубаво от това да се насладят на семействата си", смята Пекерман.

В неделя вечерта всички обратно се прибраха в лагера. С разходка в парка тази сутрин,  тимът започна подготовката за четвъртфинала срещу Бразилия, в петък във Форталеза.

Момичетата на Молико подкрепиха Селесао

Волейболистките на бразилския Молико подкрепиха Селесао на осминафинала срещу Чили в събота, в Бело Оризонте. След победата на домакини...

В неделя на обяд футболистите напуснаха базата Котиа и тръгнаха към семействата си с автобуса. Всеки правеше каквото си искаше. Халфът Джеймс Родригес заедно с вратаря Мондрагон поседнаха в стекхаус в Сантос, а след това стражът на колумбийците направи разходка в мола.

Някои играчи за кратко даваха интервюта и правеха коментари. Нападателят Джаксън Мартинес, който игра като титуляр в последните два мача каза, че тимът е мотивиран за победа над Бразилия.

Журналистка показа гърдите си при гола на Санчес (ВИДЕО)

Чилийската журналистка Женделин Нунез показа гърдите и сутиена си от удоволствие при изравнителния гол на Чили, на осминафинала на свет...

"Във футбола всичко е възможно, трябва да вярваме. Класирането е много трудно. Но ние имаме екип, който върши чудесна работа и има дългосрочно мислене. Ние трябва да поддържаме нашата игра като силен колектив. Тези мачове са не само за нас, а за целия колумбийски народ. Ние мечтаехме да стигнем толкова далеч на Мондиала", каза нападателят на Порто.

Фред Гуарин прекара почивката си изцяло в компанията на семейството. "Това ми дава много сила преди толкова важен мач", каза той. В сряда отборът отива във Форталеза. Колумбийците определят Бразилия за фаворит за четвъртфинала, но смятат, че във футбола всичко е възможно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com