Легендата Пфаф наруга Тим Крул за провокациите му при дузпите

13351
Легендата Пфаф наруга Тим Крул за провокациите му при дузпите

Белгийската легенда Жан-Мари Пфаф наруга безкомпромисно резервния вратар на Холандия Тим Крул за поведението му по време на дузпите в 1/4-финала от световното първенство. Както е известно, "лалетата" отстраниха Коста Рика с 4:3 при наказателните удари след 0:0 в редовното време и двете продължения. Крул пък се появи в игра в 119-ата минута, за да класира отбора си в следващата фаза, след като улови две от дузпите на съперника. Той смени титуляря Йеспер Силесен.

"Поведението му беше възмутително! Той много красиво хвана двата шута, но поведението му ме докара до ярост, коментира Жан-Мари Пфаф. - Не трябва да ругаеш и да провокираш съперника. Това няма нищо общо с феърплея и уважението към противника. Той се държеше войнствено. Какво са си помислили децата, които са гледали всичко това?! Съдията пък прецени, че всичко е по правилата. А беше длъжен да покаже жълт, а след това и червен картон, ако Крул беше продължил с това поведение. ФИФА трябва да се намеси в този случай! Трябва решително да се действа срещу такова поведение".

Меси нареди: Никакви пропуски в мача с Холандия!

Капитанът на Аржентина Лео Меси предупреди съотборниците си, че не трябва да си позволяват лукса да правят пропуски в мача с Холандия. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com