Момчетата на Ходжсън опитаха и капуейро

7625
Момчетата на Ходжсън опитаха и капуейро

Английските футболни национали танцуваха капуейро заедно с малчугани и майстори на бразилското бойно изкуство. Това стана при посещението на тима във фавела (бедняшки квартал) Росиня в Рио де Жанейро.

След тренировка селекцията на Рой Ходжсън се отправиха към гетото, което има около 70 000 жители, но по официални данни.

Фотомодел стана перачка, за да е близо до футболистите

Моделът Бруна Нунеш не е звезда като Неймар, Фред и компания, но също е толкова полезна и успешна в Граня Комари в Тересополис, където...

Английските футболисти изгледаха подготвената програма и някой от тях дори се пробваха в капуейрото. Даниел Стъридж размаха крака и ръце и дори направи циганско колело.Целта на посещението бе направеното дарение на местния спортен комплекс "Комплексо Еспортиво да Росиня".

Халфът на Саутхамптън Адам Лалана раздаде автографи директно върху фланелките на малчуганите.

"Всички искаме да разберем повече за бразилската култура. Посещението в Росиня ни даде възможност да се убедим в важната роля, която играе спортът в живота на хората в тази страна", коментира полузащитникът на Арсенал Джак Уилшир.

Над 8000 гледат тренировка на Русия

Над 8000 зрители се очаква да посетят, утре официалната тренировка на руския национален отбор по футбол на стадион "Новели Жуниор" в Ит...

"От това, което видяхме и чухме днес, ни стана ясно, че именно спортът е помогнал за пълната трансформация на един от най-бедните и потенциално опасни квартали в Рио", каза Лалана.

Първият мач на Англия на Мондиала е в събота срещу Италия. Другите два съперника на тима в група D са Уругвай и Коста Рика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com