Неймар: Винаги казвам на Меси, че ако играем на финал срещу Аржентина ще ги победим

8217
Неймар: Винаги казвам на Меси, че ако играем на финал срещу Аржентина ще ги победим

Звездата на Барселона и на бразилския национален отбор по футбол Неймар мечтае да спечели световната титла с победа над Аржентина и Лео Меси на финала.

"Както аз, така и Лионел Меси ще се опитаме да играем най-добрия си футбол. След мача ще се поздравим, това е сигурно. Останалото не се знае", каза Неймар, цитиран от вестник "Таймс ъф Индия".

Неймар: Аз съм просто хлапе, което иска да играе футбол

"За мен е удоволствие да бъда сравняван с велик играч като Пеле. Но той е Кралят на футбола. А аз съм просто едно момче, което иска да ...

"С Меси имахме разговори относно световното първенство в съблекалнята на Барселона и аз винаги съм му казвал, че ако се срещнем на финала на световното, ще победим."

"Но и той твърди, че ще излезе като победител. Наистина е страхотно да познаваш такъв талант и да си близък с него. Аз съм голям щастливец."

"В наши дни няма неизвестни около съперниците. Те ни познават, ние ги познаваме. Не можеш да избираш противниците си. Срещу всеки трябва да даваш максимума от себе си. Само тогава можеш да си най-добрият."

"Испания е действащият световен шампион, който спечели и две европейски титли. Но ние сме готови да изпълним мечтата си. Ако се изправим срещу тях, трябва да започнем добре, както в турнира за купата на Конфедерациите", допълни Неймар.

Увековечиха Неймар на презерватив (ФОТО)

Името и номера на звездата на Бразилия Неймар, които ще стоят на гърба на фланелката му по време на Световното, бяха увековечени в прод...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com