Райс има проблем със зрението, разкри пред "Сборная" руски треньор

7030
Райс има проблем със зрението, разкри пред "Сборная" руски треньор

Бившият треньор на Криля Советов Денис Угаров даде насоки на Русия как да победи Алжир и да продължи към осминафиналите. Угаров препоръчва на футболистите на "Сборная" да се възползва от проблем със зрението на вратаря Райс М'Боли, чиито качества познава от престоя му в отбора преди време.

"Вероятно треньорският щаб на националния отбор е изучил подробно всеки футболист на съперника, но искам да акцентирам на нещо специфично. Мболи има проблем със зрението и при далечни удари и центрирания почти не вижда. Реагира едва когато топката вече е близо до него. Ако нашите играчи стрелят по-често от далечна дистанция, Мболи ще е сериозно затруднен. Това е един от начините да се справим с алжирците", разкри специалистът.

И държавата стимулира М'Боли и компания за излизане от групата

Отборът на Алжир ще получи допълнителна премия при успешното си класиране на осминафиналите на световното първенство в Бразилия. При ус...

Угаров разказва още, че стражът на ЦСКА не играе с лещи. "Това беше проблем. Когато той дойде в Самара, още след първите два мача забелязахме, че нещо не е наред. Предложихме му да си направи операция на очите, но той отказа. Това е и една от причините Райс да напусне Криля Советов", споделя руският треньор.

"Мболи изпитва трудности при центриранията. Нормално е като не вижда добре, да не избира точния момент, когато да излезе и да пресече подаването. Искам обаче да подчертания, че въпреки тези слабости, той е много добър вратар и компенсира с отличния си рефлекс. Доказа го и в мача срещу Белгия", категоричен е Денис Угаров.

Алжир излиза срещу Русия утре. Към момента лидер в група "Н" е Белгия, следвана от Алжир, които имат три точки актив. Отборът на Фабио Капело е на дъното на класирането с 1 точка, колкото има и Южна Корея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com