Рой Ходжсън: Ако не сме единни нямаме шанс на Световното

6275
Рой Ходжсън: Ако не сме единни нямаме шанс на Световното
Снимка: Getty Images/Guliver

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън желае футболистите му да бъдат като "Тримата мускетари" на Мондиала в Бразилия, който е след броени седмици.

Веруюту на героите от едноименния роман на Александър Дюма е "Един за всички и всички за един". Именно това иска опитният специалист - силен колектив в който всеки да е готов да припокрива другия.

Ходжсън сравни Рууни с Ал Пачино

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън заяви, че Уейн Рууни знае какво трябва да покаже на Световното първенство това лято. Ходжсън е сигу...

"Едно нещо е сигурно. Ако не сме единни няма да имаме никакви шансове на Мондиала", обяви селекционерът на Англия, цитиран от "Дейли Стар".

"Трябва момчетата да бъдат готови да правят жертви един за друг. Ние сме един отбор, едно цяло, и единственият шанс да направим успешен Мондиал е да бъдем единни".

"Виждали сме примери в миналото как има проблеми в отборите, в които няма колектив. Например една Франция от последното световно първенство".

"Когато човек излезе пред една група футболисти за първи път и каже "Слушайте, единственият начин да спечелим е да сме екип" и ако тогава чуе 20 футболисти да отговарят, "Да, така е, прав си", тогава нещата са наред.

Има шанс Коул да играе на Световно, призна Ходжсън

Селекционерът на Англия Рой Ходжсън обяви, че не е отписал напълно защитника Ашли Коул за участие на световното първенство в Бразилия. ...

"В случай, че има разногласия, тогава нещата не са наред. Аз никога не съм се страхувал да казвам тези неща. За да контролираш работата в екип просто трябва да избереш правилните играчи, които могат да играят в един колектив".

"Чувствам се щастлив, че Джерард е един великолепен капитан. И когато него го няма, Лампард върши страхотна работа. Руни също върши работа като капитан. Всичките са много добри", каза още той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com