Ван Перси: Не помня мач в последните 5-6 години, в който да не съм чувствал болка

8165
Ван Перси: Не помня мач в последните 5-6 години, в който да не съм чувствал болка
Снимка: Getty Images/Guliver

Нападателят на Холандия Робин ван Перси обяви, че е напълно възстановен и ще вземе участие предстоящия двубой с Испания в петък.

Двата тима се срещат в повторение на финала на световното първенство преди 4 години, а привържениците на Лалетата бяха разтревожени заради поредните здравословни проблеми на играча.

Добри новини за Германия - Нойер излиза срещу Португалия

Титулярният вратар на германския национален отбор по футбол Мануел Нойер ще може да вземе участие още в първия мач на Бундестима на Мон...

Ван Перси страдаше от проблеми в слабините, но сега е убеден, че ще е на линия за сблъсъка с Ла Фурия, макар и да признава, че от доста време винаги е измъчван от някаква травма.

„По отношение на проблема в слабините той е излекуван и тренирам нормално. Напълно готов за мача с Испания. Те са добър отбор, но същото се отнася и за нас” заяви футболистът на Манчестър Юнайтед.

„Честно казано не си спомням двубой през последните 5-6 години, в който да не съм чувствал болка някъде. Много често ми се случваше да имам подобни оплаквания, без дори да става въпрос за контузия. Точно така се получи с разтежението в слабините” добави той.

След силния първи сезон с екипа на Манчестър Юнайтед, Ван Перси не игра в доста мачове през последната кампания, но сега феновете на Холандия се надяват, че ще видят най-доброто от него.

Фабио Капело: Ще разберете капитана на отбора след мача с Южна Корея

Селекционерът на националния отбор по футбол на Русия Фабио Капело заяви, че новият капитан на тима ще стане ясен непосредствено преди ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com